sobota 8. marca 2014

Blondínka

O blondínkach sa toho nahovorilo a napísalo už veľa. Sú to však len hanlivé vtipy, ktoré považujú tieto dievčatá za najhlúpejšie pod Slnkom. Neviem, prečo je to práve o nich. Veď blbcov nájdeme rovnako ako medzi blondínkami aj medzi ostatnými. A nie len medzi dievčatami. Hlúpi sú aj muži. O tom vieme svoje my, ženy! 

Nebránim si blondíny len preto, že aj ja som jedna z nich. Mnohokrát si "srandičku"  dokážem urobiť aj sama zo seba. Veď život s úsmevom na tvári je hneď ľahší. 

Martinka je tiež blondína. Neradí sa medzi tie z vtipov.  Dokázala vyštudovať externe, pritom si na seba a aj na školu zarobiť. Klobúk dolu! Dnes má už malú Kláru, zas blondínku. Páči sa mi, ako ju vedie ku športu. Sama je totiž športovkyňa telom aj dušou. Na jej vrecko som teda vyšila vlastne ju:




Už včera som ukázala hotovú pastieročku. Pribudla mi na kôpku "čakateliek". Čakajú na zarámovanie. Priznávam, že rastúcej kôpke sa veľmi teším. Aby som ju mala na očiach, neschovávam ju. Mám ju na rozčítaných knihách. Čítanie bola moja najväčšia záľuba do minulého leta. Odvtedy je to vyšívanie. Knihy poklesli na druhé miesto. 




Včera večer som začala pracovať na novom obrázku. Zas nejdem o ňom nič písať. Budem  postupne zverejňovať moju prácu po 1 - 3 dňoch. Podľa toho, ako mi budú krížiky pribúdať.





Dnes je krásne. Konečne je obloha bez mrakov a svieti slniečko. Cez obed lietali včielky za peľom. Po zime (nezime) prišla už jar?

Ďakujem za vašu pozornosť a  príďte zas!
Daniela



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára