štvrtok 5. júna 2014

Na dvore


Po dňoch dažďov sme sa konečne mohli postarať o trávnik na našom dvore. Tráva si rastie "o sto dušu". Dnes je Svetový deň ochrany životného prostredia (ráno ma na to upozornil rozhlas), tak si ho chceme aspoň takto pripomenúť. 

Na víkend nám predpovedajú leto. Budem si chcieť vypiť kávičku a pri nej prečítať moje obľúbené blogy von. Tak nech to tam mám pekné! Už sa teším!











Na dvore nám stále "straší" drevo. Môj manžel sa akosi nevie dostať k tomu, aby bolo už pripravené na budúcu zimu. Buď prší, alebo sa mu roja včely! No, nemá kedy! Alebo, žeby sa mu nechcelo? Veď do septembra má čas, nik iný mu ho nesprace.


časť je uložená na preschnutie

časť je už suchá a odložená v "záčine"


A prečo som sa pár dní neozvala? Práca, práca, práca.... Ale už je domaturované! V deň, keď naši žiaci ukončili stredoškolské štúdium, ja som dostala pozvánku na stretnutie konané pri príležitosti štyridsiateho výročia tej mojej maturity! Kde sú tie roky? Ubehli, sú v nenávratne a my môžeme len spomínať a bilancovať. 

naša skupinka z odboru vlasová kozmetika


kto zistí, kde som ja?

Napriek únave zo školy som sa večer aspoň chvíľku venovala môjmu obrázku. Mám ho rada, práca na ňom ma teší a viem si pri nej oddýchnuť. 



Ďakujem za návštevu na mojom blogu, poteší ma, ak sa opäť zastavíte!
Daniela

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára