streda 25. júna 2014

Záves

Včera večer som si vyberala niečo nové na vyšívanie. Prešla som môj iPad, v ktorom mám už vyše 2000 obrázkov. Neviem, koľko životov by som potrebovala, aby som ich vyšila! Trocha som si klikala aj na Pintereste. A rozhodnutie padlo! Začnem však až na začiatku júla. Pár dní sa idem venovať iným prácam. 

Dnes som vytiahla šijací stroj. Už dávnejšie som chcela ušiť záves do komory na drevený pult. Použila som už vyradený záves z kuchyne. Na spestrenie som pridala kúsok károvaného kanafasu. Z neho som urobila aj prikrývku na starú lavičku, na ktorej ešte pred 50-timi rokmi mávali moji svokrovci vodu vo vedre s pokrievkou. Volali  ju "vodová lavička". To ešte nemali vodovod v dome. Mne srdce nedá vyhodiť ju. Máme v nej bežné topánky.







Tak a moja komora je vynovená starými haraburdami! Dokonca aj náš syn Jurko mi tu teraz hovorí, že dnes veru nemám peknú tému na príspevok.  Vraj sa nemám čím chváliť. Nechválim sa, len zverejňujem svoju dnešnú prácu. 

Jurko si spravil večeru. Je to pečivko rozkrojené a natreté maslom. To červené je strúhaná mrkva a zelené je pažítka. Myslím, že to stojí za foto:


Ďakujem, že aj dnes ste sa prišli pozrieť, čím žijem! Teším sa aj zajtra!
Daniela

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára