streda 6. augusta 2014

Olching

Dnešný deň sme s Maxíkom strávili na výlete v Olchingu. Je to malé mestečko vzdialené asi 27 km od Mníchova. Má okolo 27 000 obyvateľov. Cestovali sme U-Bahn-om (metro) na Marienplatz. Odtiaľ sme išli S-Bahn-om (vláčik v podzemí i na zemi). Cesta sa mi páčila. Videli sme dedinky, obrobené polia, záhradkárske osady. Vláčik išiel celkom rýchlo. Možno preto, že sú školské prázdniny, bol takmer prázdny. 

Po posedení pri káve sme boli na prechádzke. Väčšia časť mestečka je zastavaná rodinnými domami. No a to som si prišla na svoje. Veľa som fotila a aspoň časť z toho zverejním:
































Ali ma presvedčila, aby sme išli pozrieť nové topánky pre mňa. S ich kúpou mám veľké problémy. Na moje čapty (čiže nohy) málo čo sedí. A mala som šťastie. Našli sme také, aby mi sedeli,  aj sa mi páčili. Kúpila som si ich:




Celý večer som sedela obutá v nich. Na druhej strane som mala smolu. Stále mi vypadával internet na notebooku. Preto sa mi nepodarilo tento príspevok dokončiť včera večer. Dnes je notebook asi dobre vyspinkaný a všetko je zas OK.

Ďakujem všetkým za návštevu! A aj za milé komentáre, ktoré ma  moc potešili.
Daniela

2 komentáre: