streda 13. augusta 2014

Opäť s ihlou v ruke!

Po týždňovej odmlke som tu zas. Nie že by som nemala čo písať! Zážitkov mám do plného vreca. Dni sme však mali vyplnené a večer som už nevládala nič napísať.  

Teším sa ešte z prítomnosti syna Miška a vnuka Maxíka. S nimi som sa pohodlne doviezla domov. Maxík si vybral obrázok a ešte do jeho odchodu mu ho chcem vyšiť. Počasie nám moc nepraje. Teplo síce je, ale dažďa akosi viac, ako by sme chceli. To nahráva mojim bavlnkám a ihlám. Včera večer som spravila pár domčekov:



Včera sme boli s manželom na preventívnej prehliadke u zubára. Mala som úspech - bez kazu! Sama som sa čudovala. A ako odmenu za starostlivosť o chrup som si kúpila netýkavky. Veď nekúp! Jedna za 1,5 eura a pri kúpe dvoch je tretia zadarmo! 

Presadila som si ich do bielych črepníkov, kde boli miniklinčeky od Lenky. Tie už dožili. Zrejme im uškodili aj tohtoročné dennodenné dažde. Preto som si netýkavky dala na vonkajšie okienko komory. Tam na ne nebude pršať. Uvidím, koľko vydržia. Predajca povedal, že niekomu vydržia mesiac a niekomu aj dva roky. Mne asi iba mesiac!





Tretia netýkavka získala čestné miesto na okne v kuchyni:




Pri presádzaní kvietkov mi asistovala naša Mačka (kocúr). Unavená po práci si musela dobiť energiu:




Ďakujem čitateľom za návštevu blogu aj počas mojej dovolenky. Už sa opäť budem ozývať častejšie. Budem rada, ak ma zas navštívite. 
Daniela

2 komentáre:

  1. Such a lovely start and such a cute cat :) Flowers look beautiful too!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nurdan, thank you for the recognition! Always a pleasure to your comments! Thank you!

      Odstrániť