štvrtok 18. septembra 2014

Gerbery

Večer som začala novú výšivku. Ide len o malý obrázok, ale moc milý. Dúfam, že sa aj vám bude páčiť. Zatiaľ toho mám málo. Nedá sa vidieť, čo z toho vznikne. A hneď aj viem, že dnes mi toho pribudne len málo. Domov zo školy som prišla až podvečer. Od rána bez jedla. Teraz si všetky chody dňa nahradím a je po dodržiavaní pravidelnosti v stravovaní. A tá psychická únava! To je ešte horšie.

Takže pozrite na nový začiatok:



No, ale aby som sa len nesťažovala na dnešný ťažký deň, mám aj niečo pekné. Hlavne to, že v mimoriadnom maturitnom období nám zmaturovali aj posledné dve dievčatá. Pre ne to bol prvý termín a úspešne to zvládli. Škoda, že im osud nedoprial maturovať v letnom termíne spolu so svojimi spolužiačkami.

Od dievčat sme dostali pár kvietkov - malé gerbery. Len tak, bez všetkej tej "šašomete", čo dnes dávajú v kvetinárstvach do honosných kytíc. Ja to neznášam. Vždy, ako prvé, musím všetko strhať. Pre mňa sú najkrajšie kvietky pre ne samé. Pri odchode zo školy sme zistili, že štyri gerbery ostávajú vo vázičke. Zobrala som si ich teda domov, nech mi pár dní robia radosť. 

Gerbery mám rada celý život.  Aj moju svadobnú kyticu tvorilo veľa pestrofarebných veľkých gerbier. Bohužiaľ, naše svadobné fotografie sú čiernobiele. 

Podelím sa s vami s pohľadom na tie dnešné:







Ďakujem vám za záujem o môj blog, o moje vyšívanie, o moje rozprávania. Moc to pre mňa znamená.
Daniela

4 komentáre:

  1. I am looking forward to see what will be coming along!
    I like this colour of Gerbera most!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great new start Daniela, looking forward to seeing it progress :)
    Have a great weekend!

    OdpovedaťOdstrániť