sobota 11. októbra 2014

V Martine

Rozhodla som sa vyšiť malý obrázok, ktorý však nepôjde do rámu. Čo z neho bude, nechám si zatiaľ pre seba. Zakončenie bude nezvyklé. Nechajte sa prekvapiť :-)



Dnešný deň sme sa s manželom vybrali do Martina. Je to mesto vzdialené od nás asi 45 km. Spomínala som ho počas maturít. Chodievam tam na SOŠ OaS robiť predsedníčku predmetovej maturitnej komisie. 

Dnes však bol účel nášho výletu úplne iný. Mali sme naň dva dôvody. No a popri nich sme sa prešli mestom a ja som samozrejme chodila s fotoaparátom v ruke. Počasie nám prialo, bol opäť krásny jesenný deň. Dokonca na dnešný dátum až moc teplý. 

Takže dnes vám chcem toto mesto predstaviť pohľadom môjho objektívu:

hneď na mieste nášho parkovania ma upútal tento strom

od parkoviska prejdete do centra mesta cez tržnicu






























Ak chcete vedieť o prvom dôvode našej dnešnej návštevy Martina, kliknite na môj blog! Za to dnešné kliknutie vám ďakujem!
Daniela

10 komentárov:

  1. Veľmi krásne fotky, Daniela. A farby jesene sú veľmi podobné.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thank you so much for showing me such a lovely town, that is one of the things about blogging, I get to visit so many wonderful parts of the world.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What is the glass building? I think I would be scared to be inside that hahaaa :)

    And that market looks sooooo amazing! I live in a very small town so I don't have a big farmers market to go to. I love fresh veggies. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rosey, is building the new millennium. Is there a radio studio, cafe and Information Office. I know I have problems with heat. In the hot summer and cold in winter. They want to sell, not buyers. Can demolish:-(

      Odstrániť
  4. Ooh you are now teasing us!! Looking forward to see the finish :)

    OdpovedaťOdstrániť