štvrtok 13. novembra 2014

Keď dnes mám menej ako včera

Veru áno, názov dnešného príspevku patrí mojej výšivke! Dnes vám ukážem menej ako včera! Že to nie je možné? Ale áno! Musela som párať. Potom som vyšila jeden riadok a zas som párala :-(

Našťastie, ani dvojité páranie ma nevykoľajilo. Nervy mi ostali pevné, len chuť do pokračovania sa stratila. Takže po dlhom čase som nevyšívala do polnoci :-)

Dnešný deň som nezačala dobre. Hneď od rána sa necítim dobre. Myslím si, že príčinou je môj krvný tlak. Roky ho mám vyšší a preto užívam lieky na jeho zníženie. V posledných mesiacoch ho mávam naopak nízky. Preto som sa rozhodla (bez vedomia lekára), že lieky nejdem jesť. Po dvoch týždňoch mi tlak opäť skočil na 153/95. Tak som zas začala lieky jesť. No a teraz sa mi krúti hlavy a s ňou celý svet. Žeby bol tlak nízky? To zistím až po meraní. A jasné je, že my s manželom sa robíme mladými a kúpu tlakomeru považujeme za merač starých :-))

Prečo to tak nie je aj s rokmi, ako s mojim vyšívaním? Keby som dnes mala menej rokov ako včera! V podstate mi nejde o počet rokov, ale o zdravie. To by mohlo byť stále rovnaké! Alebo by stačilo ísť k lekárovi? To by som nesmela mať fóbiu z bielych plášťov. Radšej sa budem trápiť, skúšať samoliečbu, dúfať, že zajtra mi bude lepšie. 

Už som minule napísala, že vzor, ktorý teraz vyšívam, si užívam. Takto si prácu na ňom predĺžim o pár dní. Ani dnes mi moc nepribudne.  Vyšívať budem len symbolicky, pár krížikov a idem spať. Možno mi práve spánok pomôže a zajtra budem FIT!







dnes
včera
Vďaka za návštevu a zastavte sa znova!
Daniela 


5 komentárov:

  1. This is so beautiful, I hope that your blood pressure settles down soon.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hope, you'll be feeling better tomorrow!

    And please be careful with your blood pressure and take the pills regularly please ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hope you feel better soon. I think frogging stitches is the quality we all cross stitchers share in common;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi krásna práca, Daniela. Verím, že krvný tlak späť do normálneho.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kaye, Nurdan, Preeti, Marina, thank you for the wish of good blood pressure !!!
    I promise that I will take care of yourself:-)

    OdpovedaťOdstrániť