pondelok 10. novembra 2014

Zemiaky zapekané s karfiolom

Vždy, ako sa moje vyšívanie prehupne do druhej polovice, začínam vyšívať s väčším uvedomovaním si svojej práce. Vždy mi obrázok akoby prirástol k srdcu a nechcem sa s ním rozlúčiť. A pociťujem to aj teraz. Veď ešte niekoľko dní a som na konci:





Zapekané zemiaky s karfiolom robievam zriedka. Možno raz do roka, na jeseň, keď je karfiol v každom obchode a dá sa kúpiť za výhodnú cenu. Dávam do nich aj dobrú klobásku (najradšej gombaseckú). Pred dopečením pridám vajíčka rozšľahané v smotane. 








dobrú chuť!

Vďaka za návštevu a zastavte sa znova!
Daniela 

10 komentárov:

  1. Hi Daniela, your stitched pieces is stunning! I love it. Your cauliflower cheese looks yum, too!. By the way, did you know that you are a no reply commenter? That means that when you comment on my blog, I cannot send an email reply straight back to you. I do get all of your lovely comments, thank you.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kaye, I was thinking about e-mail, I hope I've adjusted well:-)
      if wrong, I will try again:-)

      Odstrániť
  2. Mmm yummy! You know, I also love eating raw cauliflower.It tastes very well with deep souce!
    Yes, you are so close to the end of this work : Have you chosen the pattern for the next stitching project?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The new model still is not, is a decision at the last minute:-)

      Odstrániť
  3. The stitched flower looks lovely !! Nice color.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. You really are a fast stitcher!! What progress :)
    Your cauliflower dish looks so yummy!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hello Daniela

    Your stitching looks more beautiful every day!
    Great foody photos too. x

    OdpovedaťOdstrániť