pondelok 29. februára 2016

Balík z Indie!

Na tento týždeň som sa tešila, naprogramovala som sa na jarné prázdniny a tu je zrazu všetko inakšie. Chodím do školy aj cez prázdniny a robíme kopu práce, ktorú nemám v obľube. Samé papiere, dokumenty, tabuľky, grafy, zápisy, .........

Preto opäť všetkým mojim skvelým bloger priateľkám chcem len takto poďakovať za milé komentáre a ospravedlniť sa, že na ne neodpovedám!

Potešili ma vaše názory na pozadie Oak Tree Lane SAL, lebo aj mne sa zdalo, že aj keď by som ho urobila svetlo modré, obrázok by to urobilo nevýrazným. Utvrdila som sa o tom však až po komentári Nurdan. Aj ona mi navrhla biele pozadie. Takže dnes som obrázok poriadne vyžehlila a nafotila najlepšie, ako sa mi s mojim fotoaparátom dá:







Za celý február sa mi akosi nedostalo venovať sa Christmas Ornie SAL. Našťastie som dostala deň k dobru vo forme priestupného dňa a vyšila som len štvrtinu plánovaného obrázka. Kto je zvedaví na to, kliknite si TU! Upozorňujem vás, že blog je v angličtine, ale ja píšem po slovensky, takže text sa ťažko číta :-)

V dnešný deň navyše som prežila obrovské prekvapenie! Prišla som zo školy a na stole ma čakalo niečo úžasné! Dostala som balíček!!!!

Najskôr som sa musela posadiť a čítať. Odkiaľ je???? No, predstavte si ma, keď vidím, že z Indie! Dobre, že mi oči z jamiek nevyskočili :-)))

Balíček mi poslala bloger priateľka Preeti. Napriek obrovskej vzdialenosti medzi našimi vlasťami, si dva roky píšeme komentáre niekoľkokrát v týždni, vieme o sebe množstvo osobných vecí, poznáme naše rodiny a vieme, čím naše rodiny žijú. Pritom sme vekovo od seba ďaleko, ja by som mohla byť jej mama. Veď môj najstarší syn je len 10 mesiacov mladší od Preeti :-)))

Preeti, drahá moja priateľka, vy ste ma prekvapili! Ďakuje vám, ďakujem!!!!!!!

Pozrite sa na moju dnešnú obrovskú radosť:









a už nebudem mať výhovorku, prečo nenosím telefón so sebou,
keď chodím na prechádzky do prírody :-)))

Krásne dečky vo veselých jarných farbách háčkované rukami Preeti mi pristanú na moje okno:


nádherné však?, som veľmi šťastná!

Môj čaj o piatej bol anglický Breakfast. Má originálne balenie, škatuľku s typickým londýnskym autobusom. Doniesla mi ho dcéra Danka priamo z Londýna: 

Všimnite si, aký je tento čierny čaj drobný.
Šálku s jahôdkami mám jeden z posledných darčekov od mojej
drahej sestry Amálky, ktorá už dávno nie je medzi nami :-(((((
Tak si viete predstaviť, aká je pre mňa vzácna!

Nech sa vám darí!
Daniela

19 komentárov:

  1. Daniela, you have received wonderful gifts from Preeti! They certainly represent Preeti's colorful world and each is so pretty ☺♥!Well done to you both!!

    As per the pictures of the Sampler, colors are more clear and beautiful under the day light! For your additional effort I owe a big thank as well as for being such kind and sincere! T H A N K Y O U!

    Paaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nurdan dear, I do thank you for the beautiful design! I'm very happy that I have a girlfriend in the world! I am an ordinary woman, already retired, I have lived my entire life in humility and our children so I raised. Now, in old age, my life was enriched by great friendships all over the world! I thank you all for blogging! World's blogger is amazing !!!
      I thank you from the whole heart in sincere friendship!
      Pááááááá

      Odstrániť
  2. Danielko, výšivka je opravdu nádherná ..věřím že máš z dárečků od Preeti radost, je to od ní moc milé ... na mobil máš teď krásné pouzdro... takže mobil si vezmi na výšlapy vždy s sebou ! ... já si dnes dala Bílou pivoňku do nového keramického bucláku (se sítkem).. mám z něj velkou radost ..
    Měj se fajn. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dani ... nová výšivka je prekrásna ... určite z nej máš veľkú radosť ... Tak ako z balíčku z Indie ... Precestoval veľkú diaľku a došiel v poriadku ... Veru, pekné priateľstvá tu vznikajú ... Vieš, mne by internet a jeho denné využívanie už veľmi chýbal ... Mám tu svoj druhý svet :)
    Dani, maj sa dobre, Pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hi Daniela, Your finished stitching looks very beautiful :)
    I am so happy you liked the gifts, I made it lovingly :) I had sent it on 6th Feb with express delivery so that it reaches you before my Birthday but then Nurdan said it takes long to reach Bratislava. I was worried as it was taking so many days. I wanted it to be a surprise for you:) Once again, thank you for being there for me :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dear Preeti, you managed to surprise !!!!
      I thought with joy and surprises going crazy :-)))
      I am happy that I have a girlfriend worldwide!
      Thank you!
      Páááá

      Odstrániť
  6. Toujours beaucoup de plaisir a recevoir une cadeau!
    Te voilà heureuse Daniela.
    C'est de bien jolis présent et fait mains ......C'est superbe
    Belle semaine a toi et bon thé

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekné prekvapenie až z Indie. Ako prišla na tvoju adresu? To by ma celkom zaujímalo. Z jej komentára som pochopila, že to posielala z príležitosti jej narodenín. To je tiež zaujímavý poznatok. Namiesto toho, aby dostala ona, poslala darček inej. A máš šťastie, že ti balík niekde cestou nevykradli, ako sa to stalo raz mne. Nech ti veci z balíka dobre slúžia.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No to je parada, ja by som asi odpadla :) Mate doma uz celkom slusnu zahradnicnu zbierku darcekov :) Je naozaj zazrak, ze dosiel tak z daleka az sem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Danielka,
    výšivka je nádherná, už len vybrať pekný rám.
    Krásny balíček si dostala z Indie, teším sa s Tebou,i na dnešný čaj o piatej.
    Pekný deň,A.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Congrats on your beautiful cross stitch finish, it really looks lovely :)
    What a sweet package from Preeti!!! Enjoy your goodies.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Dani krásná výšivka a ty dárky jsou úžasné :o) a ještě úžasnější je to krásné daleké přátelství ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dani výšivka je krásna, máš moc šikovné prstíky. Gratulujem ku krásnemu priateľstvu na diaľku a verím, že darček moc moc potešil. Krásny deń a pa :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Liebe Daniela,
    herzlichen Glückwunsch zu diesem wunderbaren Geschenk !! Die Farben sind so frisch - das macht richtig gute Laune :)) Eine so schöne Überraschung.
    Paaa

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Il tuo ricamo è meraviglioso bravissima. Sono molto felice per te e per il prezioso dono che hai ricevuto .
    È sempre un piacere passare sul tuo Blog. Ciao

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Your house sampler looks lovely, you should be very pleased with the finish.
    Preeti is such a lovely person too and has sent some very thoughtful gifts. It's so nice to get a surprise present from abroad too.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. You have a wonderful finish here. As I read it's one of Nurdan's designs. Great!
    Have fun with your gifts from Preeti.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nádherný dárek a skvělé překvapení.

    OdpovedaťOdstrániť