nedeľa 24. apríla 2016

Správna päťka :-)

Súhlasíte s takým názvom pre toto:




Postup pri šití si dnes zopakujeme pri tom poslednom, piatom, dnešnom:







Dnes bol Choč skoro celý deň schovaný. Až podvečer ukázal zo seba aspoň kúsok. Biely kúsok:



O hodinu nato mi napísal Maxík z Mníchova, že u nich sneží. A snežilo aj v Belgicku, v okolí miest Liège (Lutych) a Bastogne. Pozrite sa na pretekárov poslednej tohtoročnej jarnej jedno-dňovke: 


Takže viete, ako som sa zabávala celé poobedie popri šití. Najskôr som sledovala etapu Okolo Turecka. Len náhodou som si pustila eurosport a mala som šťastie. Videla som posledných 20 km etapy a viete kde to bolo? V Istanbule! Och, hneď som nechala šitie a pozerala. Istanbul sa mi vždy páčil, ale ako tam mám najlepšiu bloger priateľku Nurdan a jej sestru Nursun, Istanbul milujem! Takto to vyzeralo v cieli:


Przemyslaw Niemiec, Poľsko


Čaj som si urobila už pred piatou, šalviový:


Nech sa vám darí!
Daniela




18 komentárov:

  1. Очень красивые мешочки! Фантастика! БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka,
    vrecká sú kúzelné, ale ja by som na ne potrebovala podrobnejší popis, keď budeš mať niekedy čas, môžem Ťa oň poprosiť? Ďakujem!!!
    No, počasie je veru premenlivé, u nás bol dnes silný vietor, i keď teplomer ukazoval 9C.
    Musím sa priznať, že už tretí deň čítam Tvoj blog, rozhodla som sa, že si prečítam všetky Tvoje príspevky, už som za polovicou :-)
    Dnes som čajík nestihla, boli sme v Ik.i
    Prajem Ti úspešný štart do nového týždňa,
    páááá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šikulka Šikulková :-) Ako ti to rýchlo pribúda, pekné sú. Dnes som odfotila pre teba aj jedno vrecko, ale to nebolo s výšivkou, bolo s paličkovanou čipkou. Bola som totiž na výstave paličkovanej čipky. Tento rok tam toho nebolo tak veľa ako po iné roky, ale aj tak obdivujem každučkú ženičku, ktorá to dokáže.
    Vieš, že aj u nás dnes boli cyklistické preteky? Išlo sa z Čunova popri Dunaji do maďarského Visegradu a späť. Nezávidela som veru cyklistom ten vietor, ktorý sme tu dnes mali. A chladno k tomu. Ale veď aj Choč tuším dostal nový biely poprašok. Dobrú noc!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si si to vrecúško, o ktorom ti tu píšem, nenašla? Dala som ho zdieľať iba tebe - https://plus.google.com/104645994859709007626/posts/cwcu3na5uQv

      Odstrániť
  4. Gorgeous, gorgeous bags, my dear and what fun to watch the cycling whilst you stitch.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sono spettacolari le tue borse. Curate nei particolari e molto ben rifinite. Brava. Ieri è oggi sembra sia tornato l'inverno è freddino. Anche a me piace il ciclismo è il vero sport su 2 ruote.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Juuuj Danka ... prekrásne sú tie vrecká ... Bude to naozaj hodnotný darček ... Veľmi pekné látky, ešte krajšia výšivka ... U nas bola tiež poriadna zima ... syn mi volal z Oravy, že tam sneží ... a to som poslala nastávajúcej svatke plantu na sadenie ... kaleráb, kapustu, šalát ... neviem, ako sa s tým popasovali ... :))) Pozdravujem ... pa pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Liebe Daniela,
    was für fantastische Geschenke! Die Stickereien nur für sich sind ja schon herzallerliebst aber durch deine Verarbeitung als Beutel sind sie gleich noch zehnmal schöner. Perfekt!!!!
    Liebe Grüße Sandra

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Juuj Danka, vrecúška sú úplne skvelé! Pätorčatá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Liebe Daniela,
    wunderschön sind alle deine Beutelchen geworden.
    Sehr schöne Geschenke.
    Liebe Grüße Manuela

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dani ja by som ešte pridala krásna päťka...fakt sú krásne. Počasie nás poriadne skúša...aj dnes riadne fučí studený vietor, keby namiesto toho radšej pršalo....Veľa energie do ďalších dní. Ahoj

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nakuknem a tu čistá romantika. Krásne vrecúška. To počasie ako keby ani nebolo jarné. Idem nakuknúť, čo som ešte u teba zmeškala :o) Mám voľno, tak sem nazriem častejšie :o) Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Danielko, včeličko pilná, děláš si pytlíčky na každý den? Máš můj obdiv. A jinak, sněžilo taky včera chvilku u nás, nikde nic nezůstalo, jen dost velká zima ještě dnes.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Danielko, řeklo by se .. taková pěkná vrecúšková rodinka to je, vypadají moc hezky a spokojeně ... Choč se choulil v té mlze a zimě .. však se toho tepla dočkáme, i když dnes tu taky poletoval sníh, ale zase svítí slunce...apríl ! .... cyklistické závody musely být parádní - tedy pro diváky doma .. jinak si závodníci užili zimy nečasu ... čajík jsem včera o páté měla s jasmínem moje klasika ...
    Měj hezký týden a papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Liebe Daniela,
    ein herrliches Bild wie alle fünf Taschen so beieinander sind. Wunderschön !!
    Bei uns hat es gestern und heute auch immer wieder geschneit :( Zum Glück kam bald darauf die Sonne zurück und alles war wieder weg :)
    Paaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Как мило, столько душевных мешочков!

    OdpovedaťOdstrániť