pondelok 16. mája 2016

Len tak, ..............počítačovo

Dnes som síce odučila v škole len dve hodiny, ale domov som sa dostala až pred štvrtou. Povinnosti, povinnosti, nakoniec klasifikačná porada pre maturantov. To je znak, že školský rok je na spadnutie :-)

K dáme som dnes vyšila záhon bielych tulipánov a v pozadí pár rozkvitnutých ovocných stromov:




Včera nám na pár sekúnd vypol elektrický prúd. Neviem prečo, nebola ani búrka, žiadny iný dôvod. Mne to ale urobilo opäť problém s pripojením sa na internet. Bolo už dosť neskoro a tak som to nechala už na dnes. Pomohla osvedčená metóda: "všetko vypni a zapni". Aj router. Pomohlo :-)))

Maťko dnes videl, ako "fajne" ide môj NB. Takže sme začali hovoriť o jeho výmene. Vraj som mu mala povedať dávno o problémoch a už som mohla mať Lenovo, ktoré ma nazvyš v Prahe. Nie je síce nové, ale s mojim HP sa nedá ani zrovnávať. To verím, lebo môj "krám" už niečo pamätá :-)))

Nakoniec sme sa dostali k tomu, že jeho Lenovo má nemeckú klávesnicu prelepenú na českú. A to veru nie je pre mňa to najideálnejšie. Budeme to rozoberať ďalej a s konečným riešením počkáme na Miška a Jurka. Ešteže mám tie deti!

Popri počítačovej dišpute sme si jedným očkom pozreli hokej. Maťko premýšľa, že si zajtra staví na naše víťazstvo nad USA. Je minimálna pravdepodobnosť, že by sa tak stalo, preto tam bude vysoký kurz. A čo ak motyka vystrelí?

Unavená zo školy som si dnes urobila kávu a na čaj som už potom nemala chuť. Takže dnešný príspevok je len o dvoch foto :-)

Nech sa vám darí!
Daniela

8 komentárov:

  1. Danka, strašne to uteká ... nedávno bol september a detiská začínali so školou ... a už sú tu výlety a maturity ... neviem, či tú rýchlosť tak vnímajú aj oni ... ale ja keď som bola žiačka, tak sa to vlieklo doooosť pomaly ... :))) Tak ti výšivka pomaly zakvitá ... bude naozaj pekná ...
    Ako sme si zvykli na túto techniku, internet ... tiež pri NB sedím každý večer ... (až na malé výnimky) a keď dačo vypadne, je problém na stole ... :))) Máme dobré deti, starajú sa o nás aj v tomto smere ... tiež to mám tak ... Dani paa, maj sa fajn a oddychuj, dávaj si pozor na seba ... L.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow mi piace proprio moltissimo questa signorina. Molto raffinata.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Как мне нравятся такие платья! Девушки в них очень элегантный! А где же традиционное фото с часами??

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka, výšivka Ti krásne pribúda, zato ja som včerajšok strávila blúdením po nete a výberom výšivky...
    Nám v nedeľu počas zápasu našich vybuchol TV prijímač, teraz čakáme na obhliadku s poisťovne, ktorý sa samozrejme vôbec neponáhľajú :-)
    No a vyhodilo všetky ističe a do toho spustilo domový alarm... paráda.
    Tak Ti prajem úspešný deň!
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bravissima Daniela, mi piace questo ricamo!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danielko, o učitelích taky něco vím, moje dcera teď předsedá maturitní komisi ve vedlejším okresním městě a vnuk dnes maturoval! Má dvě jedničky a jednu dvojku, jednička mu utekla o 1 bod, ale co na VŠ už ho vzali a my víme, že on ví! Tak si odpočívej u vyšívání, vidím, že tě to naplňuje a že to opravdu krásně umíš!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danielko, k takové dámě se květy hodí .. také při takovýchto nenadálých situacích vše vypnu a zapnu a hle ono to funguje... máš poradce na počítač a to je fajn, určitě děti poradí dobře .. ty se v tom vyznají ... my už jsme trošku jinde, aspoň já ...
    Měj se dobře a buď v pohodě, papa Jara

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Liebe Daniela,
    das ist ja ein entzückendes Stickmotiv !!!Und so schöne Farben, weierhin viel Freude am Sticken. Ganz liebe Grüße von Carmen

    OdpovedaťOdstrániť