pondelok 27. júna 2016

Šikulky V.

Nevyšívam :-(

Čas ide obrovskou rýchlosťou. V škole máme záverečné skúšky a ja si uvedomujem, že ďaľší rok je za nami. Pred očami mi dievčatá dospievajú, s niektorými sa vidíme posledné dni, niektoré budú pokračovať v nadstavbovom štúdiu, aby získali maturitu. Sú vo veku, keď si prežitý rok s radosťou prirátajú. Ja som zas vo veku, keď už roky nerátam, ale uvedomujem si, že sú to chvíle, ktoré možno zažívam posledný raz :-(

Dnes dievčatá prakticky predviedli, čo sa za tri roky v škole naučili:



























Domov som dnes prišla neskoro a unavená. Keď som si prečítala komentár od Jarky, že je akurát pred piatou a ide si urobiť jazmínový čaj, vedela som hneď, čo idem urobiť ja. Predsa jazmínový čaj! Bolo už trochu neskôr, ale nevadí:



Nech sa vám darí!
Daniela

3 komentáre:

  1. Danielko, jsou to opravdu děvčata šikulky ... však vy taky, když jste je to všechno naučili ... je to umění hezky ostříhat hlavu... a ty účesy ..
    Tak ať se středa vydaří žákům i vám učitelům. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka, ja vždy hovorím, že ak žiak nechce, učiteľ sa môže aj roztrhnúť. A na dievčatách vidieť tiež ich prístup a záujem. Nie všetky majú radosť zo svojej práce, dokonca od začiatku vedia, že sa týmto remeslom nebudú živiť. Ja tomu nerozumiem, že môžu študovať odbor, ktorý ich nenapĺňa a už teraz vedia, že to robiť nikdy nebudú.
      Ja som ti taká čudná, ja by som si s vlasmi nedala robiť toto, potom sa čudujú, že ich majú zničené.
      Tak už iba jeden deň vydržať :-) Potom už iba písomnosti dať do poriatku, prvý týždeň v júli budeme v škole, ale bez žiakov ti tam je celkom dobre :-))))
      Pááá

      Odstrániť
  2. Danka, tak máš zase za sebou ďaľší školský rok a zase pribudli nové šikovné kaderníčky. Len škoda že sú tak ďaleko :) Dani, uži si prázdniny, hlavne si oddýchni od školských povinností, naber silu a veľa zdravíčka. Ahoj

    OdpovedaťOdstrániť