štvrtok 11. augusta 2016

E-shop, Mačka a pes


Nevyšívam :-(((

Pár hodín som dnes strávila v internetových obchodoch. Chcem si kúpiť jednu vec a v dnešnej dobe sa v e-shope dá nájsť tovaru také ohromné množstvo, že mám problém s výberom. Kedysi by som vošla do jediného kubínskeho obchodu a mala by som šťastie, keby som mala možnosť voľby z dvoch variantov. No, ale celý nákup by mi trval, aj s cestou, pol hodiny :-)

Vyberala som sama, potom s manželom, prišla k nám Danka a nakoniec sa večer ozval aj Jurko a nedalo mi, musela som sa poradiť aj s ním. 

Nedá mi, ale napadlo mi citovať kúsok z kedysi slávnej humoristickej dvojice: "Všetci radili formula 1, ja som rozhodla trabant"!!!   (nekupujem auto)

Deti skonštatovali, že treba kúpiť drahšie, ja chcem kúpiť lacnejšie. Moja skromnosť a hlavne šetrnosť! To sú vlastnosti, ktoré dnes nie sú v kurze :-)

Rozhodnem sa, nakúpim a potom sa pochválim :-)


Jeden príspevok s názvom "Mačka a pes" som už napísala. Dnes som si pri ňom zaspomínala. Na našu Mačku a aj na to, čo som vtedy vyšívala.

Danke sa podarilo natočiť krátke video. Je na ňom Boro a Furio v opojení hry. Všimnite si, ako Furio dôveruje Borovi, že mu neublíži. Vždy do neho zabŕda a Boro občas povolí a zahrá sa s ním:




Dnes som sa inšpirovala Laurou a jej bylinkami. Má prekrásne vrecúška a jej čajové zmesi sú hotovou pastvou pre oči. 

Urobila som si teda aj ja zmes bazy, trezálky, dobrej mysle, šalvie a mäty:





dopriala som si lyžicu medu :-)


Nech sa vám darí!
Daniela



4 komentáre:

  1. Danielko, tak to jsem zvědavá co kupuješ .. líbí se mi Mačka jak vychází z psí boudy .. ovšem Furio a Boro to je věc ... takto jsem kdysi zazvonila u sousedů ... měli leta psíka a novou kočku .. ten pes co s ní dělal ... já myslela, že jí ubližuje a paní mávla rukou a říkala .. to oni se kočkují, to je v pohodě ... je fakt, že Boro nezkousne a Furio nevytáhne drápy ... prostě se jen tak vyblbnou ... pěkně se to podařilo Dance natočit ..
    ta bylinková směska u Laury mě taky okouzlila ... už suším sedmikrásku a pár ostatních bylinek už mám nasušeno .. tak budu mít taky "míchanici" na zimu do zásoby ..
    Hezký pátek přeju. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Il n'y a rien de mieux qu'une bonne tisane avec du miel,je me réjouie tous les soirs d'en boire une!
    et quel bonheur si l'on dispose d'herbes fraîche .
    Belle journée Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielka, tak to som veľmi zvedavá čo to bude :) chápem deti keď chcú kúpiť drahsiu verziu, nie vždy sa oplatí kúpiť totiž tu lacnú. Treba si to dobre rozmyslieť.. Tak sa teším co to bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No to som fakt zvedavá, čo si ideš kúpiť, žeby niečo na šitie, vyšívanie???
    Boro a Furio sú perfektní kámoši, už si na seba super zvykli.
    Teším sa na dnešnú výšivku,pááá.

    OdpovedaťOdstrániť