štvrtok 25. augusta 2016

Roháče z fotoaparátov našich detí

Zdá sa, že je posledný deň, keď nevyšívam. Zajtra odchádzajú už aj Miško s Maxíkom a nám začnú opäť všedné dni. Pre mňa to znamená, že budem zas sedieť pri iPade s ihlou v ruke a vyšívať, alebo sedieť pri šijacom stroji a šiť. A k tomu škola :-)

Dnes sme mali opäť krásny deň. Keď som prišla na obed domov, dala som hneď do rúry piecť pstruhy, je to rýchlovka:






Potom som si dala kávu. Maxík mi pritom robil skvelú spoločnosť. Uvedomujem si, že sú to naše posledné spoločné hodiny a zas na neho budem musieť čakať zrejme až do mája budúceho roka :-(((

Na dnes som sľúbila niekoľko obrázkov z fotoaparátov chlapcov. Fotíme totiž vždy, všade a všetci. Ja síce najhoršie, ale tiež s veľkou láskou. Hlavne, ak ide o prírodu. Tam nájdem mnoho zaujímavých objektov, ktoré by som si možno ani nevšimla, keby som nedržala v ruke fotoaparát :-)

Chlapci prešli Roháčske plesá a vodopád Skok:











A predstavte si, že dnes som zabudla aj na čaj! O tretej po obede sme išli s Miškom do Malatinej. On išiel lietať s vrtuľníkom a my s Maxíkom sme si prezreli ďalšiu časť dediny. Ale o tom až niekedy nabudúce. Domov sme prišli pár minút pred siedmou, rovno na večeru.  

Nech sa vám darí!
Daniela

5 komentárov:

  1. Danielko, jsou to úžasné záběry .. a nepovídej tvoje fotky jsou taky krásné... tak chlapci už ti odejdou.. ale uteče to a bude podzim, přijde ti Danka a pak se budeš těšit na vánoce a pak na Maxíka .. pořád na někoho ..
    Měj se fajn. papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka moja, veď ja sa teším stále na niečo, vždy čakám na niečo, a oplatí sa :-)
      Najskôr bolo, že pôjdu až v sobotu, ale na nete si našli, že v sobotu budú zápchy na cestách, lebo vo viacerých spolkových krajinách sa končia prázdniny a budú sa vracať z dovolenky. No a to ja uznám, veď čakať niekde na ceste niekoľko hodín a pohybovať sa slimačím tempom, to musí byť hrozné.
      Maj sa fajn!
      Pááá

      Odstrániť
  2. Amazing what a good quality camera can do!!
    Absolutely stunning pictures!!!
    Love trouts too, yum :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ingrid, it's true - quality camera capable of a lot.
      Thank you for your comment, I am always pleased!
      I send you greeting!
      Pááá

      Odstrániť
  3. Such gorgeous pictures from the mountains. You live in a wonderful region. Thanks for sharing.

    OdpovedaťOdstrániť