pondelok 19. septembra 2016

Ryby s fazuľou

 Dnes som začala s novým projektom. "Bee Joyful" som dostala pred nedávnom v balíčku od Ingrid z Anglicka. Vyšíva sa mi to veľmi dobre. Po druhý raz nevyšívam priamo z iPadu, ale z papierového grafu :-)



Ešte cez prázdniny, keď sme spolu s manželom boli na väčšom nákupe, kúpili sme si turecké ryby. Neviem, či to je bežné u nás také kúpiť, ale ja som sa doteraz s nimi nestretla. V posledných dvoch rokoch, ako sme si začali vymieňať komentáre a emaily s Nurdan, som na Turecko zaťažená. Takže, ak vidím turecké ryby, musím si ich kúpiť a vyskúšať :-)




Takže moja večera mala tureckú chuť a známka za mňa: výborná! Musím sa pozrieť ešte po nich a vyskúšať aj iné (ak majú).

Čaj som si dnes urobila moju vlastnú výrobu, pečený ovocný:





Nech sa vám darí!
Daniela


4 komentáre:

  1. Danka,
    Ty vôbec nezaháľaš, každý deň vyšívaš, zato ja sa k vyšívaniu ani každý deň nedostanem...som zvedavá, aká to bude výšivka.
    Aj my máme radi ryby v akejkoľvek podobe. Ale tie Tvoje sme ešte nemali, napíšeš mi prosím, kde si ich kúpila?
    Včera som čaj nestíhala, boli sme s Kubkom u zubára a cesta domov nám trvala takmer dve hodiny, t.j. od BA bývame asi 10km :-) to sú tie naše večerné zápchy.
    Páá, pekný deň!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oooh you have started the bee chart!! Have fun working on it :)
    It the fish actually tuna, with Turkish style dressing?? Looks messy but I'm sure it must have tasted yummy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, turecké ryby neznám, manžel má ryby rád, hlavně ty v konzervě, ale kde jsou fazole - to nemůže. A já zase obdivuji tvé šikovné ručičky, jak umíš super vyšívat.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A cute new start, Daniela, and I love the hedgehog finish from your previous post--so adorable :)

    OdpovedaťOdstrániť