sobota 19. novembra 2016

Roky pribúdajú :-)


Ďakujem za milé komentáre na včerajší príspevok!

Dnes som dokončila novembrovú úlohu na Christmas Ornie SAL. Témou bol vianočný stromček. Ukážem vám zas len rub, kto chce vidieť líce, musí si kliknúť na link vyššie :-)



Dnes som uvarila plnú misu bryndzových halušiek. S manželom sme skonštatovali, že ich už varíme len vtedy, keď domov príde aspoň jedno naše dieťa. Nám dvom ich už vôbec nerobievam :-)

už zmizli :-)

Roky pribúdajú. Nechce sa mi veriť, že to tak rýchlo ide. Dnes mám už 62. Viem, je to číslo. Dôležitá je myseľ a tú mám zatiaľ mladú :-)))

Nemáme zvyk robiť v takéto dni oslavy. Blahoželania od detí mi stačia virtuálne, dnešná technika nám to dovoluje. A darčeky? Tých mám v lete dosť. Deti mi vtedy vynahradia  všetky sviatky v roku :-)

No, ale aby som písala pravdu, aj dnes pár darčekov mám:






Nové šálky, nový čaj :-)


zloženie: zelený čaj, ibištek, šípky, kúsky jablka, plody goji, malina, granátové jablko, prášok z plodov Acai
nádherná vôňa, krásne farby
dala som si ho do škatuľky po jazmínovom čaji, ktorý som kedysi dávno dostala od Maťka
múdra sova, snáď zmúdriem aj ja :-)))
Čaj je lahodný a jemný. Bála som sa toho ibišteka, ale necitiť ho, čaj je výborný :-)

Nech sa vám darí!
Daniela

17 komentárov:

  1. Daniela, ja sa pripájam k virtuálnym gratulantom. Prajem Ti ešte veľa síl, aj keď rôčkami ubúdajú a pevné zdravie, aby si mohla vyšívať aspoň do 80-tky. Živióóóó....
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani, blahopřeji k narozeninám a přeju hodně zdraví a ještě mnoho a mnoho krásných povyšívaných křížků.M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. С Днём рождения! Пусть здоровье не подводит!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka moja,
    k takému krásnemu dňu a teda k Tvojim narodeninám Ti prajem všetko len to najlepšie, aby Ti zdravíčko ešte dlho slúžilo, aby si mohla ešte dlhé roky vyšívať a venovať sa svojim záľubám a nech si spokojná a šťastná v kruhu svojej rodinky!!!
    P.s.- Šálky sú nádherné, nové kusy do Tvojej zbierky, čajík vyzerá zaujímavo a výšivku som už videla, je krásna!
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dani ... Výšivka je milučká ... a halušky vyzerajú fantasticky ... slinky sa mi zbiehajú ... halušky mám veeeeeľmi rada ... A nové šáločky ... pekné sú ... určite potešili tvoje srdiečko ... :)
    Danka, k narodeninám sa všeličo želá, dobré, pekné, ba i veľa. No ja Ti chcem zo srdca priať, aby si sa mohola vždy v živote smiať. Zdravie, šťastie, lásku a usmiatu tvár, to je ten najkrajší dar. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Happy Birthday, Daniela!! 62!! I will be 62 in January so we are nearly the same age :) I can't believe how fast the years have gone... But, I wouldn't go back--I like being the age I am :)

    Love your stitching and your pretty gifts! Enjoy your birthday weekend!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danielko, taky ti chci popřát všechno nejlepší k narozeninám ♥... hlavně abys byla zdravá, spokojená a měla radost ze života...
    Výšivka je milá ... dětičky jsou na ní jsou kouzelné ..
    Věřím, že tě dárečky potěšily, zvlášť šálky, viď...
    Měj krásné dny ! Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Happy Brthday Dear Daniela ♥♥♥ I wish you a wonderful year ahead, and all your dreams come true 😘😘 Your brand mug with owls is so lovely 😍


    Paaaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Danielka, prajem všetko len to najlepšie ...aby tvoja myseľ ostala dllllho mladá, aby zdravie slúžilo a aby ťa úsmev na perách stále sprevádzal :) papa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Happy Birthday , Daniela!! :) love those teacups. Enjoy your gifts and family time :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pani Danielka,prajem Vám všetko naj, naj,..k narodeninám,ale hlavne zdravie. Na Váš blog chodím pravidelne,hoci som ešte nenapísala príspevok.Sme vrstovníčky,ja som tiež učila,ale už som na dôchodku,no deti mi chýbajú a vyšívala som dlhé roky.Sovičková šálka je krásna!Prajem pekný týždeň. Magda

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Danielka dodatočne sa aj ja pripájam ku gratulantom a prajem ti veľa zdravia, lásky a šťastia. Dúfam, že ste pekne pooslavovali. Je vidno že ťa tvoji blízky poznajú a vedia čo ti urobí najväčšiu radosť. :-) Výšivka je opäť krásna a veľmi vydarená. Užívaj si krásne dni s rodinkou,papa

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Happy Birthday and best wishes Daniela ...
    i like the teacups ..
    have a nice week

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tanti tanti auguri di buon compleanno
    Happy Birthday dear Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Belated birthday wishes Daniela!!!
    I hope you've enjoyed your special weekend and all your gifts :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Danielko, dárečků jsi dostala dost a všechny jsou krásné! A kolik že to máš roků? 62? Buď ráda, že teprve tolik, to já byla ještě docela¨dobrá, doufám, že na tom budeš za 13 let lépe než já. Moc ti to přeji.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Danielka, tiez sa pripajam a prajem k narodeninam vsetko len to najlepsie...hlavne zdravie :-) Darceky si dostala nadherne, hrncekov nie je nikdy dost :-)

    OdpovedaťOdstrániť