streda 28. decembra 2016

Doplnenie čajových zásob

Ďakujem za komentáre!

Moja výšivka zatiaľ len z rubu, ale aspoň niečo o nej:
Sú to traja anjelikovia, ktorí nesú v rukách po jednom cupcake. Na tom by nebolo nič zvláštne. Zaujímavá je ich pleť. Prvý má pleť žltú, druhý bielu a tretí, aspoň to ja tak vidím, červenohnedú. Myslela som si, že to zmením a všetkým urobím tváričky sladko ružové. Nakoniec som sa rozhodla, že sa pridržím pôvodného dizajnu. Ak to vo výsledku nebude dobré, vypáram a prerobím :-)



Pred Vianocami sme sa s manželom túlali po jarmokoch a trhoch. Zablúdili sme aj do predajní čajov a ja som neodolala a doplnila som si svoj čajový "arzenál" :-)



zaujímavá dóza, má tvar knihy



Dnes som si urobila Earl Grey. Kto si chce niečo viac prečítať o tomto skvelom čaji, kliknite si TU. Ale nenájdete tam len informáciu o čaji. Uvidíte, čo som vtedy vyšívala, a verte, stojí to za pozretie. Ja sama som si to teraz pozorne prešla. Je to proste nádhera :-)

Čaj z novej zásoby do novej šálky od Ježiška :-)


Presypala som ho do škatuľky z Earl Grey, ktorá je už dva roky prázdna 

je to ručná práca, veľmi sa mi páči, veľkosť mi tiež vyhovuje :-)



Nech sa vám darí!
Daniela

6 komentárov:

  1. Your new work is looking great even from the backside!

    I love the book shaped box ♥

    Paaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka,
    som už zvedavá na výšivku, určite s tými rôznymi tváričkami bude zaujímavá a milá...
    Krásnu výšivku si vyšívala pred dvomi rokmi, predlohu Ti navrhla Nurdan?
    No, zásobu čajíkov máš dostačujúca :-)
    Ja som dnes mala fenikel,rasca, aníz.
    Pekný večer, pá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. You always like to tease us with the back of your stitching, Daniela. How cute!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobrý večer teta Danka, ja ani neviem, ako začať. :) Dnes som si vyzdvihla poštu z firemnej adresy a na pošte mi odovzdali obrovské prekvapenie. A to doslova. Keď som ho doma rozbalila, veru, aj rosu, čo býva ráno v tráve, som v očiach mala. Veľmi krááásne naozaj z celého srdca ďakujem. Taký veľký a hlavne nádherný darček som dostala naposledy asi ako dieťa. Všetky veci sú rozkošné ja žasnem, ako krásne tie výšivky vyzerajú v realite. Dcérka Angela hned aj chcela spinkať na vankúšiku, nechce ho celý deň pustiť z ruky. :) Sobíka v srdiečku máme na okne v obývačke spolu s vianočným vrecúškom. Čajík vo vrecúšku zdobí kuchyňu a už ho aj s deťmi pijeme. Je vážne vynikajúci. Úplne ma to celé dojalo. Veľmi, naozaj veľmi si to vážim a budeme na všetko dávať pozor ako na oko v hlave, :) lebo je to veľká vzácnosť pre mňa. Ja som vlastne od detstva vnímala Jasenovú a ľudí odtiaľ vždy tak akoby rozprávkovo, cez rozprávanie mojej kamarátky Martinky, ktorá tam mala starých rodičov a trávievala tam prázdniny a opisovala nám to naozaj kúzelne. Veľmi sa mi to vždy páčilo. Preto som vlastným očiam neverila, keď som stretla na VŠ v prvý deň Maťka, že aj ja zrazu poznám ozajstného Jasenovčana, ktorý je teraz už Pražák vlastne. :) No, ale moja predstava z detstva bola pravdivá - naozaj ste rozprávkovo krásni. :) Ďakujem ešte raz.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Such a nice project again to going on.
    Happy New Year to you my friend.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já nejsem čajový odborník, ale syn je na tom líp.

    OdpovedaťOdstrániť