piatok 27. januára 2017

666

Ďakujem vám za milé komentáre, ktoré ma vždy veľmi potešia a ženú do ďalšej práce!

Moja nová výšivka je asi v polovici. Je to malý, ale krásny obrázok:




Môj pinterest mi dnes ukázal zaujímavý počet fanúšikov: 666!
Pred časom som sa tu chválila s číslom 777, ale aj posťažovala na to, že toto číslo čudne "rastie". Vtedy som to nazvala: od deviatich k piatim . Vtedy bolo 25. júla 2015. 

Ani nie o dva mesiace nato som mala tému o pintereste opäť. Pinterest ma nahneval :-(((

Teraz som zistila, na čo je dobré sa takto vrátiť k starším príspevkom. Zaspomínam si na svoje staršie výšivky, preto ak ich chcete vidieť, kliknite si na obidva odkazy, stojí to zato!

Napriek zlej skúsenosti s pinterestom som si urobila nový účet. Mám na ňom už 10 495 pinov. Pinterest je moja zásobáreň nápadov na vyšívanie :-)









Po dlhšom čase som si dnes urobila bylinkový čaj. Na rad prišla dobrá myseľ s medom a citrónom:-) 









Nech sa vám darí!
Daniela

8 komentárov:

  1. Prajem krásny začiatok víkendu, teta Danka. Pri rannej kávičke dobieham čítanie zameškaných príspevkov (spravila som si k nim aj kávičku č.2). :) A chystám aj tlačiareň na nové recepty. Rozhodla som sa neodpisovať ich, lebo takto sú s obrázkami (ako má v ideálnom prípade aj môj výtvor vyskočiť z hrnca, či plechu) :) a tiež, zachová sa autentickosť autora, čo sa mi zdá najmilšie. :) Pak choi je super, v SC ju však teraz asi zjedia vždy skôr, než sa mi ju podarí v obchode kúpiť. :) Smoothies robím tiež v podobnom retro mixéri, čo sme mali, odkedy sa pamätám. Ani neplánujem kúpiť nový, teším sa, že mám tento akože štýlový "retro" kúsok. :) A úplne som prekvapená z toho, že sú ľudia, čo nemôžu vnímať emócie cez hudbu. Ja tiež musím mať aj ticho, ale hudbu počúvam úplne cielene na vytvorenie/dotvorenie nejakej nálady a na "odstresovanie". To je fakt zaujímavé, že sú ľudia, čo to vobec nepotrebujú. :) Výšivky sú krásne. Teším sa ako stromy budú kvitnúť a s dcérkou budem pobehovať vonku s kočíkom s bábikami (ako na výšivke) :) a lupienky čerešne a magnólie nám budú padať do vlasov. :) Krásny dník. pá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danielko, já se taky často koukám na pinterest jako na inspiraci, ale je tam toho tolik, že si stejně neumím vybrat. Tak vidíš. Ty jsi šikovná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, hezký páreček vyšíváš, já mám slepičky i kohoutky ráda (nemyslím na talíři)... koukám na pinterestu máš pěknou inspiraci .. já teď popíjím černý čaj a do něj jsem si dala sirup s černého rybízu a citron .. to aby ty bacily měly strach ...
    Hezkou neděli ti přeju. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lovely work Daniela ♥ Looking forward to seeing its finish ♥♥

    Have a wonderful Sunday

    Paa,

    PS:There is no news about the parcel yet :(((((

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dani, zase to bude pěkná výšivka. Pinterest je zásobárna dobrých nápadů, ale i velký požítač času. Posílám pozdrav. Marie

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Another colorful embroidery!! You are always busy with new projects :)
    I don't bother about Pinterest followers because I use Pinterest for inspiration purpose only. And I tell to my blogger friends too when I share my pins on my blog that I don't expect anyone to follow me there but if they like anything they can save the same. One blog is enough of social networking for me.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Slepicky se moc libi :-)
    Co jsme delali nez prisel Pinterest? Ja to pouzivam jako nastenku (pinboard), kdyz neco vidim a chci se k tomu vratit, zvlast kdyz hledam latky.
    xx

    OdpovedaťOdstrániť