pondelok 20. februára 2017

A môžem začať šiť

Tým najvernejším ďakujem za komentáre, na ktoré už dlho neodpovedám! Nuž, čas nepustí, ak chcem stihnúť prácu a moje záľuby, musím niečo vynechať. Všetkým vám ďakujem za návštevu!

Začínam šiť. Opäť štvormo :-)

áno, tentokrát to budú srdiečka :-)




Zajtra mám školu dlhšie a hlavne náročnejšiu. Máme dôležitú pracovnú poradu. Ale potom budem relaxovať pri šití a už teraz sa na to teším :-)

Dnes som opäť vymenila čaj za niečo iné. Akosi ma dnes smädilo, popíjala som vodu a tak o piatej som nemala chuť na čaj. Neskôr ma napadlo, že smäd by mi mohlo uhasiť PIVO :-)

(v sobotu pri upratovaní som umývala aj hodiny a teraz som si všimla, že akosi zle, mám tam nejakú škaredú šmuhu)


tento pohárik si doniesli moji rodičia z českého pohraničia, kde odišli po druhej svetovej vojne a na Slovensko sa vrátili v roku 1952, o dva roky som sa narodila ja, teda pohárik je starší ako ja :-)
ocko si v Česku zvykol na pivo a pamätím si, ako si ho po obede nalial do veľkého pohára a mne do tohto malého len na dno a povedal mi,  že to je na lepšie trávenie :-)
Jasné, že mi ten jeden glg piva veľmi chutil, pomôhol a hlavne som sa cítila už veľká :-)

Nech sa vám darí!
Daniela

7 komentárov:

  1. The hearts are so lovely Daniela ♥♥♥

    Paaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zase takové práce a krásné! Ty jsi ale, Danielko, pilná! Je vidět, že tě to také moc baví. A pivo? Tak to opravdu nemusím a ani nevím, jestli jsem kdy ochutnala, natož abych si pochutnala, to ne, už jen ten "smrad" mi vadí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danka,
    krásne srdiečka to veru budú, budú aj s krajkou? Predpokladám, že budú pre Tvoje deti, ak sa nemýlim, nemajú Tvoje dvojičky zajtra narodeniny? Ak áno, srdečne gratulujem!!!
    Priznám sa, pivo nemám rada, jednoducho mi nechutí, ale keď si občas nealko otvorí ten môj, občas si dám jeden glg...
    Momentálne nečajíčkujem, možno, keď mi bude lepšie..
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielko, krásná srdíčka se klubají, jsi rychlá. Pivečko sis dala a to je dobře. Já si taky občas dám. Děvčatům tady moc nešmakuje, ale já ho mám ráda, tu hořkost a voní mi - hihihi. Někdy je u pivovaru cítit slad - taky vůně.
    Tak na zdraví ! papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Your hearts are so lovely, Daniela!:)

    OdpovedaťOdstrániť