štvrtok 9. februára 2017

Len tak, .......... boľavo :-(

Ďakujem vám za všetky komentáre! Moc ste ma potešili a som rada, že aj motív, ktorý sa často na blogoch s vyšívaním nevidí, za vám zapáčil :-)

Už včera ma začalo bolieť v krížoch. Neviem, čo to so mnou je, ale ak ma nebolia uši, hneď sa nájde niečo iné. Pred rokom som tiež trpela touto nepríjemnou bolesťou, bola som aj na menšom vyšetrení, ale z ničoho nič sa mi polepšilo a ja som si myslela, že to tak aj ostane. Neostalo :-(((

Výšivku som dokončila až dnes. Bábätko moc dobre nevidieť, myslela som, že by som mohla vytiahnúť kontúry. Potom som si uvedomila, že ani na sono snímku nie je všetko jasné, tak to nemusí byť ani na výšivke. Bude to ako originál :-)



Zajtra sa môžem pustiť do šitia. Len dúfam, že mi to neprekazia moje kríže. Alebo to skončí tak, ako dnes? Veď pozrite, čím som nahradila čaj o piatej:


vápnik s vitamínom D a tabletka od bolesti :-(((


Nie je to celkom to správne riešenie, ale ja som už taká, k lekárovi nepôjdem. Verím, že bolesť je predzvesť jari. Prejde pár mesiacov, s nimi aj jarné bolesti a dúfam, že za nimi nebudú zas letné :-)

Aby to dnes nebolo len s pár foto, ukážem vám aj dnešnú chutnú večeru. Chutnú, zdravú a veľmi jednoduchú:

len kyslá kapusta a maslo

na masle len chvíľu opražiť kapustu, premiešať a je hotovo :-)
k tomu nič :-)

Nech sa vám darí!
Daniela

9 komentárov:

  1. Dani, přeju Ti, aby nemoc brzo odešla. Ať jsi brzo fit. Výšivka miminka na ultrazvuku je pěkná. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prajem milý večer, tento recept je ozaj originálny, rovnako ako výšivka. Skvelé! :) A výšivka ešte viac. Je to roztomilý nápad. Fermentovaný cesnak vyskúšam, ten v mlieku by mi syn asi nevypil, keďže nie som chlap, čo vie pozrieť nekompromisným pohľadom. :) No a veľmi držím palce, nech tá bolesť rýchlo odznie. Hádam to predsa bude len pre tie zmeny počasia. Nemám prehľad, či aj na Orave, no tu na "Dolniakoch" v Podunajsku je počasie dosť mrzuté, raz mrzne, potom všade voda a za každým rohom striehne mláka ako jazero alebo viróza z kýchania tých, čo je neušli. Škoda reči. :) Budem si predstavovať, že u vás je to krajšie. :) Dobrú nocku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Быстрейшего выздоровления!!! А чай все же выпейте для хорошего настроения!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skoré uzdravenie prajem, Danka. A dobrú chuť :-) viem, že je už po, ale to nevadí. Iste je to dobrota.
    Danka, tiež ma bolievajú uši, roky. Nikdy nič nezistili. Až tento rok sa na to prišlo. Chrbtica. Skús, či to nie je ten problém. Tam len cvičiť. Sedavá práca, sedavé hobby. A nie vápnik, ale magnézium ;)
    Nech sa Ti darí, vo všetkom ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danka moja viem čo je to bolesť krížov, súcitim s tebou, tiež mám s tým problémy...aj ja sa napchávam vtedy voltarenom... naposledy som bola na CT vyšetrení hádam aj pred 8 rokmi, doktorka sa zhrozila nad výsledkom ale riešenie žiadne, pri bolesti zjesť tabletku, tak načo tam mám ísť zase? Mne robí dobre aj suché teplo. Prikladám si termo fľašu, skús. Júúúj a tá kapustičková večera sa mi páči, kapustu akúkoľvek mám veľmi rada...Dani nech sa rýchlo zbavíš všetkých zdravotných problémov. Ahoj a pekný

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh dear, hope you get better soon Daniela.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danka,
    prajem Ti skoré uzdravenie!!!Aj ja som mimo...
    Výšivka je milá, teším sa na výsledok.
    Neuveríš, ale už niekoľko dní mám chuť na kyslú kapustu, najradšej mám z trhu, nie z obchodu, žiaľ, na trh sa nedostanem, už 5 dní len ležím a nedokážem sa pohnúť :-) Hneď by som si dala.
    Drž sa, pááá

    OdpovedaťOdstrániť