sobota 11. februára 2017

Nová správa :-)

Všetkým vám ďakujem za milé komentáre! Obsah balíka mám stále na mojom malom stolíku (je ním starý šijací stroj po svokre) a pri každom prechode okolo neho mi pohľad zablúdi k darčekom :-)

Dnes som sa pustila najskôr do vyšívania. Zas je to len niečo malé, ale hneď to bude trojmo a možno aj štvormo. Aké malé, také rýchle a večer som sa dostala aj k záveru:



Uvarila som obed a potom som išla k Lenke. Tam som sa dozvedela správu. V rodine očakávame chlapčeka, Lenka bude mať vnuka :-)))

Nuž, a po návrate domov som sa mohla s chuťou pustiť do šitia. Moje kríže síce bolia, ale dnes som to prežila aj bez tabletky od bolesti, to je dobre. 














Pri šití som zabudla aj na čaj o piatej. Dokonca som naň zabudla aj po zaliatí. Biely čaj získal tak sýtejšiu farbu a horkastejšiu chuť:




Viete, čo som dnes zacítila? Vo vzduchu voňala jar! Ráno to dobre nevyzeralo, ale keď vyšlo slniečko, vzduch sa ohrial a aj keď máme stále veľa snehu, jarná vôňa zvíťazila :-)

Nech sa vám darí!
Daniela

7 komentárov:

  1. Dobry vecer. Ja som si to presne povedala vcera 😊 Uz ju citit a tento tyzden ju vraj ucitime este viac tak sa tesim 🌻🌞 Vrecusko je krasne a Mirku urcite potesi. Moze si tam dat plienky, pripadne podbradniky, alebo nieco ine. Urcite ho skvelo vyuzije 😉 Novy projekt sa mi paci a Vam prajem nech ste cim skor fit 👋

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This little bag is so beautiful!!!
    I love the butterfly, too!
    Have a nice Sunday!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cute butterfly:) and your bag is beautiful!! How much time do you spend crafting everyday?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielka motýle mam veľmi rada a tento je mooooc pekný!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Velmi pekny motylik ... tak ako aj vrecusko s novou vysivkou ... Optimisticka a mila latka ho pekne doplna ... Urcite urobi radost ... A jar dnes vonku dycha u nas z kazdeho kuta ... Vsade uz len snehove jazyky, slniecko prebudza oddychnutu zem ... Tesim sa tomu ... Pa. L.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danielko, motýlek je opravdu krásný .. i vrecúško ...
    Každé ráno otevřu okno a čichám, čichám, ale zatím jaro necítím. Ovšem od zítřka má být sluníčko, tak snad jaro na nás dýchne.
    Hezký nový týden ti přeju. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danielka vrecúško hotové úplne super, prekrásne. A páči sa mi aj motýlik, jar je fakt za dverami, dnes som ju zacítila aj ja :-) Krásny týždeň prajem a bezbolesti už...

    OdpovedaťOdstrániť