piatok 3. marca 2017

Chválim sa, fuj :-(

Dievčatá, ďakujem vám za milé komentáre!

Dnes sa idem chváliť, lebo som ukončila rovno dva moje projekty, vyšívací aj štrikovací. A obidva výsledky sa mi veľmi páčia :-)







Páči sa mi aj žlté čudo, ako sme ho nazvali ešte na začiatku. Uplietla som z troch očiek šnúrku a prišila ju na drevený gombík. Ten som získala odstrihnutím z manželového starého jarného plášťa :-)







Už viete, že žlté čudo som si pripravila na nový stôl. Jasné, že som nevydržala a musela som ho niekde dať. Tak zatiaľ aspoň na okno. Pred týždňom kúpené kvietky mi robia veľkú radosť a dokonca aj vianočný kaktus má nové púčiky:





rozmer je taký, akoby to bolo plánované tu :-)

Asi ste si všimli, že mám zas roztiahnuté šitie. Zajtra došijem a ukážem (či pochválim sa?).

K šitiu som si urobila bylinkový čaj s medom a citrónom:










Nech sa vám darí!
Daniela

12 komentárov:

  1. Danielka, treba sa pochváliť..žiadne fuj :) parížanka je moooc krásna...a aj žlté čudo našlo svoje miesto, zatiaľ na chvíľku ale ukáže to super s tými kvietkami... krásny víkend ti prajem, Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemôžem sa vynadívať na krásnu parížanku ... ďalšia kráska do zbierky ... :) Tak som si dobre tipla, že z čuda bude prestieranie ... Výborne si zúžitkovala nevyužité klbko vlny ... Hráškový vzor, ktorý si použila je najlepší na páranú vlnu ... zamaskuje prípadné brčky ... :))) Tvoje okno nabralo jarný šmrc ... :)
    Danka, preži krásny víkend ... pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte som zabudla, dobre že sa chváliš ... aspoň vidíme, čo všetko si vytvorila svojimi šikovnými rukami, svojim umom ... a chválime sa všetky ...o tom je blogovanie ... Teším sa na ďalšie tvoje výtvory, ktorými sa pochváliš ... :)

      Odstrániť
  3. Ура!! Поздравляю с завершением!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oh, this is gorgeous, Daniela, really lovely!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Beautiful cross stitch finish Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beautiful finish, Daniela!!:) your flower decor is lovely!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danielko, můžeš se klidně chválit a být na sebe pyšná za to jak úžasně vyšíváš, šiješ i pleteš a vůbec jaký máš blog. Pařížanka je prostě krásná jako Pařížanka a čudo s kytičkami na okně vypadá hezky. Doma už máš jaro !
    Pěknou neděli ti přeju. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wunderschöne Dinge hast du gemacht, liebe Daniela!!
    Die Blumen sind herrlich! Genau das richtige nach dem Winter :))
    Liebe Grüße
    Marion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pařížanka je krásná.A chválím taky:-D a už se těším na další tvoje krásné vyšívání.
    Pa Dáša

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Žiadna samochvála, je to tvoj blog a čo si v ňom uverejníš je tvoja vec a keď sa máš čím chváliť to je super, môže si to dovoliť každý? Si šikovná a nielen vo vyšívaní, vidím že aj štrikovanie máš rada, to aj ja, výšivka je tiež pekná, tak čo riešiť? Dani teším sa s tebou zo všetkého, bylinkový čajík je najlepší, nevyrovná sa tým kupovaným vo vrecúškach :) Nech ti padne na zdravie.

    OdpovedaťOdstrániť