piatok 31. marca 2017

Včelárske potreby

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre na posledný príspevok!

Môj marcový príspevok na Christmas Ornie SAL na rube:



Vianočná ruža je nádherná, ako skutočná. Presvedčiť sa môžete tak, že si kliknete na odkaz vyššie.

Najskôr sa vrátim k indickej halve. Priateľka Preeti, ktorá žije v Indii, mi napísala, ako to s halvou je: tá, ktorú som dostala, má trvanlivosť aj niekoľko mesiacov, preto je suchá a rozpadáva sa. Existuje aj mäkká verzia, ktorá je tiež vrtevnatá, ale sa nerozpadáva. Tá má však záruku len týždeň-dva, takže by cestu k nám nevydržala. Blogovanie je skvelé, máme priateľov na celom svete a dozvedáme sa to, o čom by sme ani nechyrovali :-)


Dnes som bola s manželom v Ružomberku v obchode s jeho najobľúbenejším sortimentom - včelárskymi potrebami:










Včelárske potreby sú len v malom kútiku veľkej predajne. Obchod je taký miš-maš, väčšina pre mužov, ale našla som tam aj niečo do kuchyne, takže som tam len tak nestála :-)

Viete, že aj muži sú ako my, ženy? Ideme kúpiť jednu vec a kúpime plný kôš. Môj manžel si chcel kúpiť včelárske rukavice a kúpil ďalšie dve vecičky (ani neviem názvy), ale objavil ešte nejaké zariadenie k mini traktoru a tak sa jeho nákup dobre predražil :-)))

Potom sme sa zastavili v záhradkárskom obchode. Myslela som si, že odtiaľ si odnesiem niečo ja. Odišla som sklamaná, moc som toho nekúpila, len nejaké semienka :-( 

Dnes je posledný deň marca a môj príspevok mal byť spomienkou na marec pred rokom. Dala som prednosť obchodu, veď čo by som pre moju polovičku neurobila, keď on je u mňa na prvej priečke :-)
Rekapituláciu si nechám na zajtra :-)

Uvarila som si čaj z dobrej mysle:





Teším sa na zajtrajší deň. Vraj aj u nás bude slnečné a teplé počasie, jar je tu :-)

Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela



6 komentárov:

  1. Dani ... výšivka je naozaj veľmi pekná ... Na tvojich fotkách vidno, že manžel je naozaj vo svojom živle ... ponáhľal sa do vnútra a teba nechal ďaleko za sebou ... hi hi ... ale my by sme boli rovnaké pri vstupe do galantérky ... však ? :))))
    Šálky v minulom príspevku sú prekrásne ... pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Colorful stitching! You are a good wife taking your hubby for his shopping :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To jsem netušila, co věcí potřebují včelaři! To je opravdu široký sortiment! Proto je taky med tak drahý, chápu, ale hlavně že je dobrý, že? Já v obchodě med už dlouho nekupuji, není to ono.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka,
    výšivka je krásna, už som si ju prezrela :-)
    Vidno, že manžel bol vo svojom živle, presne tak sa asi mi tešíme do galantérie, že? Super, hlavne, že dostal čo potreboval, ostatné bol bonus.Aj ja som dnes kúpila rôzne semienka, ale mňa do záhradkárstva ťahal môj muž :-) no ešte na trhu v Šamoríne sme kúpili aj priesady šalátu, zeleru a fialového kalerábiku...tak som dnes sadila a popri tom sme zahájili aj grilovaciu sezónu, veru, vydarila sa.
    Teším sa na Tvoj rekapitulovací príspevok.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lovely,lovely lovely ♥♥♥ Nice shopping and a wonderful finish ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danka, Vianoce už môžu prísť :)...výšivka je pekná ako všetky od teba...jéééj, tak obchod s včelárskym tovarom som veru ešte nenavštívila a sú to zaujímavé veci čo včelári potrebujú... nech sa teda včielkam darí...ahoj

    OdpovedaťOdstrániť