streda 30. augusta 2017

Netradičná výzdoba

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Najskôr sa musím zasmiať sama na sebe. Ukazujem tu stále len rub výšivky, pretože je to môj príspevok na blog Christmas Ornie SAL. A tu sa včera chybička vlúdila, ukázala som líce :-)

Dnes som zmenila postup pri vyšívaní. Bola som zvedavá, či som sa niekde nepomýlila o nejaký ten krížik, či mi všetko do seba zapadne tak, ako má :-)

Všetko vyšlo, som rada, lebo páranie by som asi nezvládla. Takže mi chýba jeden zvonček a jedna guľka. Možno zajtra dorobím :-)



Jarka mi napísala, že jej tento rok mäta nerastie dobre a už jej schne. Tá moja, naopak, práve tento rok rastie "o sto dušu". Strihala som ju len raz a nechala som ju rozkvitnúť. Myslím si, že teraz je najkrajšia:



Neodolala som a mäta sa dostala až na moje okno. A spoločnosť jej tam robia zemiakové srdiečka:

srdiečka posielam vám, priateľky moje!

vpravo v mištičke je zvonček :-)



Dnes som mala rooibos so zázvorom a citrusmi:




Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

4 komentáre:

  1. Danka,
    mätu máš nádhernú, tá moja v kvetináči vymrzla, na jar som si kúpila novú, ale nič moc.
    Krásna výšivka, držím palce, nech to zajtra stihneš dokončiť.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danielka, matu máš naozaj nádhernú...ani mne tento rok nevyšla dobre, neviem kde bola chyba...A ďakujeme za virtuálne srdiečka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, díky za srdíčkový pozdrav .. taková úroda ♥ ..vlastně máte u kopání brambor i zábavu a napětí.. taky mám ráda i obyčejné rostlinky do vázy ... já jsem byla o páté s kamarádkou v Plzni na kafíčku, ale nakonec jsem si dala zázvorový čaj.. byla jsem mile překvapena, že čaj byl z čerstvého.
    Těším se na zítřek na výšivku. Papa J.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj mne sa zdá že sa mäte tento rok celkom darilo aj keď tú čo mám v kvetináčoch pochváliť nemôžem, dokonca s ananásovou príchuťou mi vyhynula ale ináč som bola spokojná...ja sa vždy poteším, keď objavím zemiačiky rôznych tvarov a najčastejšie sú to srdiečka, je to zvláštne že tak narastú...zázvorový čaj pijem celú zimu, už sa naň teším ale na zimu nie! Dani pekný nový týždeň.

    OdpovedaťOdstrániť