sobota 12. augusta 2017

V Oravskom Podzámku

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Dnes zas bez ručných prác, bez sledovania obľúbených blogov, ale radostne. Veď ktorá mama by sa netešila z prítomnosti detí. A ešte k tomu, ak ich má doma len tak zriedka, ako ja :-(

Dnes sme sa zastavili v Oravskom Podzámku. Na hrade sme neboli, dobre to tam poznáme, veď sa radíme takmer ako medzi domácich. Dobre nám padlo nasať trocha tej turistickej atmosféry, prejsť sa podhradím a urobiť si pár foto:















Dnešný deň bol super, konečne sme sa mohli poriadne nadýchnuť. Trocha dažďa určite nikomu neprekážalo, skôr sa mu všetci potešili. Pre vyhriatu a vysušenú prírodu to však bola len kvapka v mori. 

Po návrate domov sme si urobili mätový čaj v trojici - ja, Miško a Maxík :-)







Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

4 komentáre:

  1. Dani, pěkné foto z výletu. Užívej si společnosti svých nejmilejších. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prajem mily dnik, Oravsky Podzámok je krásny. Mojej super kamarátky starí rodičia sa odtiaľ prisťahovali sem ako aj moji starí rodičia z Kysúc z maminej strany a boli to ich prví miestni kamaráti. Je to také milé, lebo naši rodičia sa už veľmi nepoznali, až my dve - ďalšia generácia, sme priateľstvo znovu osviežili cez naše deti. :) A stará maľba Oravského hradu, čo ma víta u nich v predsieni, hneď vykúzli atmosféru Oravského Podzámku. Krásny spoločný čas prajem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, vidím, že jste si to krásně užili, nádherné fotečky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielko, hezké fotky z vašeho kraje. Užívej si krásné dny s dětmi. Já jsem si dala Formosu Oolong, mám ho dost ráda.
    Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť