piatok 6. októbra 2017

Nadýchni sa!

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Nová výšivka. Opäť jesenná téma. Dizajn je menší, ako predchádzajúci. Našla som ho na pintereste:



Bola som na nákupe v Lidl. Po zaplatené som dostala k nákupu konzervu. Nesledujem letáky, ani reklamy, tak som nevedela o čo ide. Začudovala som sa, veď ja som si nič také nevybrala. Bolo mi povedané, že to je darček za nákup. Chytila som darček a začudovala som sa druhý raz. Čo je dnu, keď je to také ľahké?

Ach, vraj tatranský vzduch! Plechovica naplnená zdravým horským vzduchom! Je to možné? Kto si dal tú námahu, aby ho do plechovice dostal a uzavrel? 

Doma som si prečítala text a nemohla som uveriť, že v 21. storočí môže niekto vymyslieť takú blbosť. V storočí, keď najväčším problémom ľudstva bude, a možno už aj je, životné prostredie. Zem je "zaplavená" odpadom vďaka nášmu nezodpovednému správaniu sa. Sme nepoučiteľní. A vyzerá to, že bude ešte horšie, darmo sa občas mihne v masmediách nejaký odstrašujúci obrázok. Všetko berieme na ľahkú váhu. Akcia pre slovenský týždeň v Lidl je toho jasným dôkazom.

tatranský vzduch, 2 654 m nad morom


zloženie: tatranský kyslík, zvuk pasúcich sa ovečiek, energia kvapiek rannej rosy, atmosféra prechádzky ihličnatým lesom, lúče slnka vychádzajúcom spoza tatranských štítov, prepojenie s čistou prírodou



Nadýchli ste sa tento týždeň aj vy tatranského vzduchu z plechovice? Neskolabovali ste pri tom? Aj vám sa rozum zastavuje z takéhoto darčeka za nákup?

Dnes som si bola vypiť čaj pri Lenke:






Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

10 komentárov:

  1. Konzervu som si domov doniesla aj ja ... Bola som rozčarovaná ... taká blbosť ... hneď ma napadlo, že koľko vzduchu, znečistenia životného prostredia, stojí výroba a distribúcia plechovice takého vzduchu?
    Vraj túto konzervu predávajú v Tatrách ako vtipný suvenír (cena 1,49 eura)a zainteresovaní to pokladajú za dobrý obchodný ťah ... No, neviem ...
    Dani, príjemný víkend paa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobry vecer. Vy ste ho dostali k nakupu. A ako pise Laura v Tatrach sa za to este plati! Minuly tyzden som bola na Koprovskom stite (2363 m.n.m) a ziadna plechovica tu nadheru nenahradi! Mne sa rozum zastava kto toto vymyslel! Keby to balili aspon do papierovych vreciek. Hruza. Pekny vecer ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dani, vyšívané veverky jsou roztomilé. A k tomu dárku z Lidlu - jak píše Laura - blbost nebetyčná a ještě likvidace odpadu k tomu. Mně to vtipné nepřipadá. Zdravím na Slovensko. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dani. výšivka se krásně rýsuje a veverky jsou roztomilé.
    No... s tím dárkem z Lídlu jsi mě fakt dostala, tak to je něco, to snad ani nemůže být pravda. Mám dojem, že liská blbost je nekonečná, ten kdo tohle vymyslel, by měl dostat diplom jako totální b....!!!
    Dani, měj se krásně a přeji prima víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je to možné? Co ještě "ti nahoře" nevymyslí za blbiny? Už ty jejich reklamy mne ničí a ještě tohle? Nemám slov, to by bylo už jen samé píp píp píp...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danielko, to snad ani není možné, takovou blbost jsem ještě neviděla. Já bych navrhovala prodávat pražský smog, třeba by někdo rád vyzkoušel ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prajem milý večer. Veverice sú milučké. A aj celá spomienka na september predtým. O rebarborovom koláči sa mi zrejme bude snívať.☺ No a na margo konzervy - čítala som o tom predtým článok v nejakých novinách, tiež ako o nie veľmi vydarenom marketingovom ťahu. Je to smutné, lebo všade sa pýšia kreatívnymi ľuďmi a pitom - toto. Úplne súhlasím s pani Evkou - to radšej by sme raz mohli konzervovať smog do zrecyklovateľno materiálu, v utopistickej vízii už len ako spomienku... No ale inak veselý víkend želám.☺

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anděl na horách - úžasné obrázky z Vysokých Tatier, a aj z Prahy.
    https://www.youtube.com/watch?v=Uts4e2-9RYM&list=PLnBi3KEwUCLh6tiaRaTUqIB9yAPxEtn5z

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No to sa mi tiež rozum zastavuje nad tou konzervou....

    OdpovedaťOdstrániť