streda 7. februára 2018

Návleky v akcii :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Dnes nevyšívam :-(
Postúpila som so štrikovaním:




Ešte kúsok a budem mať hotovo. Pokúsi sa niekto uhádnuť, čo to bude, keď to bude? Kto uhádne, dostane darček :-)

Skoro celý deň ľahko padal sneh. Prechádzku v takom počasí mám rada, nebolo čo riešiť, len sa dobre obliesť, na nohy si dať nové návleky, do vrecka fotoaparát, ... a Boro už vedel, že si dve hodiny dobre zabehá :-)

Danka K. mi v komentároch napísala, že mám odfotiť návleky na nohách, lebo to ešte nevidela. Na mojich nohách návleky nevyzerajú práve najlepšie. Nie je to návlekmi, ale tučnými nohami :-)






Mám aj niečo krajšie, ako moje nohy:















Fotografie sú tmavé a fľakavé. Je to tým padajúcim snehom. 

Domov som sa vrátila ako znovuzrodená. Urobila som si čaj z levandule od Aďky. Prvý raz som pila taký čisto levanduľový a celkom mi chutil:






Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

11 komentárov:

  1. Ahoj, Dani, Ty dáváš tolik podnětů k psaní, že nevím, čím začít. Předně ty návleky jsou výborné, takhle v akci focené to je výborné. Jinak zjišťuji, že kromě vyšívačky jsi i výborná pletařka, to tedy koukám... Už jsem si to říkala u té čepice, jak je parádní a teď další štrikování, že si říkám, že se budu muset poohlédnout ještě po nějakém pletení. No vážně :-)))... Musím napsat, že ta barva je moc pěkná, i vzor, fotka asi zkresluje velikost, ale když říkáš, že ještě kousek a bude hotovo, já tipuji - nějaký šátek? No když ne, tak se to jistě dovím. Zdraví Tě Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si myslím, že by to mohlo byť prestierane, obrúsok ... či?
    Danka, tie návleky sú suprové ... ty ich dobre využiješ ... U nás dnes celý deň prší ... a tak som sa tešila na sneženie ... Hrozná zima - nezima je toto u nás ... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Τι ωραίες φωτογραφίες !!!! Εδώ στην Ελλάδα μας λείπει πολύ το χιόνι και ειδικά στην Αθήνα που είμαι εγώ. Το λατρεύω αλλά χωρίς προβλήματα βέβαια !!!! Πολλά χαιρετίσματα !!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeeej, ďakujem krásne za návleky v akcii.:) Sú super! A hneď aj s veľkým štýlom - v snehu. Perfektné!:) Tu je sneh túto zimu maximálne deň- včera zachumelilo aj u nás svet krásne do biela a dnes zase prší. A pred pár dňami som si všimla púčiky na niektorých stromoch. A u vás je vždy zima taká krásna. Na zdravie k levanduľovému čajíku od Aďky a čo sa pletenia týka - môj tip bude asi mimo, ale k tým návlekom by sa hodil v tej farbe nákrčník, čo človeka v zime okolo krku s láskou objíma. :) papa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danka - ja takéto teplé návleky nosím pod nohavicami....a také navrch som si šila zo šušťákovej látky-- aby mi nenamokli---to ešte dávno ---keď som chodievala na bežky......... No to bolo dávno....teraz nosím návleky ---aby mi neprechladli nohy---staroba__ha-ha.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danka, ja tipujem na vankúšik. Také návleky by sa veru zišli aj mne na zimnú turistiku.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné návleky, v těch musí být teploučko! Romana

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Danka,
    tak môj tip je, že keby to zošiješ, tak je to nákrčník alebo vankúš :-)
    Inak návleky v akcii sú super, verím, že Ťa zahriali.
    Pá a teším sa, že Ti moja levanduľa chutila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Danielko, stále jsem přemýšlela co pleteš, až jsem připálila rizoto. Vzorek se mi moc líbí. Myslím, že to bude přední strana polštářku. Připadá mi to jako zázrak ... na Oravě padají z nebe rovnou sněhové koule! Návleky máš moc šikovné. Vzpomínám jak mi mami říkala, když jsem byla mladá .. vem si čepici, vem si šálu ... frajeřinka tě nezahřeje. Teď už nosím vše teplé a ráda. Levandulový čaj jsem nikdy nepila.. teď mám zelený nevím jaký, ale chutná.
    U nás přes noc poprašek, ale teď jsou 4 nad nulou.
    Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pekny vecer ja si tiez myslim, ze to bude nakrcik 😉 Navleky su paradne 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Dani, u vás je skutočne iný svet, toľko snehu. Návleky máš kde využiť. Pamätám sa, že keď som bola študentka tiež bola móda takých návlekov, tak som si ich uštrikovala tiež.:) papa

    OdpovedaťOdstrániť