utorok 17. apríla 2018

Obdobie magnólií

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Ďalší dizajn od Nurdan je hotový:




 Mám ďalšiu čakateľku na šitie, akosi sa mi kopia :-(

V Istebnom rozkvitli magnólie. Obdivovali sme ich dnes spolu s Lenkou na prechádzke po obci. Len škoda, že nesvietilo slniečko, fotky by boli oveľa krajšie:














táto sýtejšia je ešte len v pukoch, kvitne ako posledná


Už už sa zdalo, že predpoveď počasia sa nenaplní. Slniečko však nesklamalo a v podvečer sa aspoň na chvíľu ukázalo. Zajtra by malo byť pekne. V škole mám voľný deň, takže ho využijeme na výlet. O tom zajtra :-)

Dnešný čaj:


biely


Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!

7 komentárov:

  1. Ach, já miluju magnólie.. každé jaro je vyhlížím a čekám, tedy cestou do města. V zahradě ji nemáme. Včelí výšivka je krásná.. hodila by se pro manžel Danielko, představ si, že jsem včera pila poprvé bílý čaj. Počasí nám taky začíná přát .. bude se prát.
    Pěkný den přeji. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je nádhera! Moje milované magnólie, nech sú kdekoľvek na svete! (Syn by ma určite "zotrel", že nemám byť pipkovsky preafektovaná, ale naozaj som z nich vždy taká vytešená, keď ich vidím) :) Čakám na ne podobne ako Jarka. U nás už odkvitajú aj s inými kvietkami stromov, takže zase "sneží" - lupienkami kvetov. To je tiež úžasné! :) Dcérke vždy vravím, keď nám dopadnú na tvár, že sú to rozprávkové pusinky, čo nám rozprávkové víly posielajú, alebo tí, čo na nás myslia (napr.ja na ňu, keď je v škôlke) :). Rovnako ako snehové vločky - z tých sa niekedy aj červenáme, keďže ich je toľko. :) Pekný rozkvitnutý zvyšok týždňa želám. Pá.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Magnolie su prekrasne stromy... Najma ked su v plnom kvete... Keby som mala miesto, zatravnenu plochu, hned by som si zasadila... Dani, maj pekny den... L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka,
    krásna výšivka od Nurdan.
    Magnólie sú krásne, aj moja trojročná krásne kvitne. U nás v dedine je obrovsk ýstrom takmer čiernej-tmavofialovej magnólie, objavila som ju včera len náhodou cestou na bicykli, musím ju stihnúť odfotiť...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Magnolie jsou nádherné. I výšivka je povedené dílko. Zdravím na Slovensko. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lovely blossoms and congrats on your latest stitching finish, my dear.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milená výšivka...u nás sú magnólie odkvitnuté, ja doma nemám ale vo veľa dvoroch boli rozkvitnuté a nádherné...

    OdpovedaťOdstrániť