utorok 18. decembra 2018

Vankúše s číslami 37 a 38

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku! Trocha sa k nim vrátim, teda krátko odpoviem. Do plnky dávam aj zemiaky, asi tak v pomere 1:1. Vyskúšala som so samou bryndzou, ale nebolo to ono. Do plnky dávam aj cibuľku opraženú na slaninke. Neviem veru, či som už náhodou nepísala recept, ale nabudúce zopakujem :-)
A ešte k radám Janky na šitie. Vôbec sa neurážam, práve naopak, poteším sa každej dobrej rade, pretože nie som krajčírka, som len samouk. Aj ja vidím nedostatky mojich prác, ale na druhej strane sa "chlácholím" tým, že aspoň viem, že také isté nikde nenájdem :-)

Dnes mám všetko dokončené :-)
Najskôr čelenka pre malú Klárku:



a na porovnanie veľkosti obe spolu:




Pamätáte sa na výšivky pre tehotné kolegyne? Bolo to dávnejšie a ja nie a nie sa dostať k šitiu. Nuž, ale aby som darčeky nedarovala až vtedy, keď budú detičky na svete, prinútila som :-)






dvojičky :-)





 
a bez blesku, aby ste videli aj náš dedinský stromček :-)
taký mám výhľad z kuchyne :-)
 Nemôžem neukázať, toto robí práve teraz môj manžel:





Nakoniec čaj. Kúpila som si čierny s vanilkou, nech mi to trocha v kuchyni prevonia. To som ešte nevedela, že rozvoniavať budú aj medovníčky :-)





darjeeling treba prelepiť :-)

Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!

Daniela

4 komentáre:

  1. Milý večer, ooo, páči sa mi šálka s chalúpkou a super výhľad z kuchyne na Vianoce. :) A aj čelenka + vankúšiky. Medovníky robí manžel? To je super. U nás otec piekol príležitostne len bábovku v starej forme po babičke (už ju nemáme) - bola vždy trochu nedopečená, (dnes by ju iste nazval "lávová" ako trendy lávové koláčiky) a mamu sme presviedčali, že by mala tiež takú robiť. No mama vždy upiekla nudne"obyčajnú", t.j.vydarenú.:) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Πολύ όμορφα όλα τα εργόχειρα και τα μαξιλάρια !!!
    Ωραία θέα απ το παράθυρο της κουζίνας !!!!
    Καλά Χριστούγεννα !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danka,
    si šikulka, vankúšiky sú kásne a čelenky tiež :-)
    Obdivujem pána manžela, že sa dal na pečenie medovníkov, bude ich aj zdobiť? My sa dnes chystáme na zdobenie našich.
    Pozdravujem, pá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bellissimi i tuoi cuscini , dovresti fate anche un tutorial su come li hai cuciti , e anche i tutorial sui sacchetti 😊😊😊sei molto brava

    OdpovedaťOdstrániť