pondelok 6. marca 2017

Dve v jednom :-)

Neviem, prečo sa mi "prilepil" ďalší anonym. A rovno vo francúštine. Niekomu sa nepáči, že na začiatku príspevku sa vám poďakujem za komentáre, vraj to nie je fér, ba dokonca neslušné. Neviem, kto a kde má problém s mojim blogom, že ma dokáže podľa jeho obsahu považovať za neslušnú.   Komu sa nepáči, nech ho nečíta! Podľa mňa je neslušné niečo napísať a nepodpísať sa pod to :-(

Drahé bloger priateľky, aj dnes vám moc ďakujem za včerajšie slová v komentároch! To viete, že ma potešili a zahriali :-)

Ešte včera večer som sa pustila do spracovania posledných dvoch vyšívaných srdiečok. Čo z nich bude, to som vymyslela za "pochodu" pri vyšívaní. Zo srdiečok srdiečko :-) 

Bude to darček a dúfam, že poteší:











Do súťaže by som sa s ním neprihlásila, lebo by som "pohorela" na presnosti, ale zopakujem, čo som už kedysi napísala: "Aj trochu krivo je ešte rovno", čo je výrok mojej maminky :-)

Trochu som pokročila aj v pletení. Aby som videla prírastok, urobila som si značku :-)

  


V noci pršalo, ale polovica Choča je zasnežená:


a toto je predzvesť ďalšieho dažďa
Prvé jasenovské snežienky:



Čaj som mala zelený s lupeňmi ruží v šálke s ružami:





Nech sa vám darí!
Daniela




14 komentárov:

  1. These hearts look beautiful!!! Made of love!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý večer, teta Danka. No teda, niekedy sa človek ozaj nestačí čudovať, čo všetko ľudí frustuje (na margo bláznivého ;) anonymu). Páči sa mi, že aj trochu krivo je rovno. :) :) Hneď sa mi spokojnejšie bude tvoriť. Srdiečka sú ako poláskania a sú krásne. O výtvoroch z minulých príspevkov ani nevraviac. Sú zlatučké. Prajem veselé očká na ihliciach a dobrú nôcku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mila Daniela....ja chodim na váš blog veľmi dlho...len nekomentujem..nie som prihlasena....ale minule ma rozculil ten anonymny komentár ohľadom žiačky a teraz znova...??? Ignorujte to, niektorí ľudia sa vyzivaju v tom, aby inemu ublizili....presne tak, nech nečítajú...hadam je to váš blog, nie?
    Ja obdivujem vašu šikovnosť, recepty krok za krokom su uzasne (ziadne extravagantnosti, normalne jedlá) a dakujem za super poucne a vysvetlujuce clanky z internetu...sleduje vas aj moja 12 rocna dcera, ktora je uplne fascinovana vašimi "čajíčkami" a hrncekami. Ďakujem za krasny, poučný a inšpirujúci blog. Mária Holášová

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielka, krásne srdiečka...:) Určite potešia!, pa a krásny deň Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Beautiful hearts and wonderful finishes also on your previous post. Especially I like
    your toy bag finish.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beautiful heart so pretty, and I love your red knitting.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dani,nad anonymem jen mávni rukou. Tvůj blog se mi moc líbí, krásné výšivky, zajímavá jídla, foto z přírody a ty čajíčky, no nádhera. Dozvěděla jsem se u Tebe hodně zajímavých věcí.Jen tak dál. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Just ignore the anonymous comment. If it bother you though, you can also set your blog in a way that any anonymous comments won't be published. After all, if they don't want people to know who they are & are being malicious, they do not deserve to be published!
    On a happier note, your heart finish looks lovely and I'm sure the recipient of this gift will be delighted. A sweet handmade piece :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milá Danielko, jsou opravdu někteří lidé zlí a doslova se v tom vyžívají. Taky mne dva komentáře tento týden rozhodily, taky říkám, komu se můj blog nelíbí, ať ho nečte, sami blog nemají a umí jen ubližovat. No, ne, že by mi to bylo jedno, ale snad se s tím taky vyrovnám. Ty jsi moc šikovná a zlatá, nedej se odradit!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dani, někteří lidi mají potřebu druhé urážet a je to moc smutné. Tohle já nechápu, proč tedy na ty blogy s prominutím čumí, kdy se jim nelíbí ať tam nelezou.
    Srdíčko je nádherné a v pletení jsi pokročila o pěkný kus.
    Pohled na Choč je suprový, moc se mi líbí.
    Musím pochválit pytlík na hračky, je překrásný. Jsi fakt kočka.
    Dani, měj se krásně. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Danka,
    srdiečka sú milé a to 100% aj vtipné :-)
    Veru, netráp sa nad anonymom, žijeme v dobe, kedy ľudia napíšu všeličo, ale do očí by to veru asi nemali odvahu povedať...
    Snežienky sú už aj u nás, musím vložiť fotky...
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Danka, tie srdiečka sú krásne. Tak prekrásne. Mnoho ďalších srdečných výtvorov prajem, pekný večer ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  13. What beautiful hearts, Daniela! I have never made a heart shape--a bit nervous about it, I'm afraid!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dani, úplne s tebou súhlasím...prečo by nemalo byť slušné keď sa na začiatku príspevku poďakuješ naraz všetkým, ja si vôbec nevyžadujem osobné poďakovanie, nepíšem predsa komentár preto aby si mi zaň poďakovala ale preto, že sa chcem k tvojmu príspevku vyjadriť a ak sa niekomu niečo nepáči, nech ide preč a pozerá také blogy ktoré sa mu páčia ale ja si myslím, že to je taká kategória ľudí, ktorí navštevujú blogy len kvôli tomu aby sa zabávali, zosmiešňovali, kritizovali, sami nič nenapíšu, nevytvoria asi aj závidia a preto sú takí zatrpknutí a robí im radosť urážať. Všetkých takýchto ja ignorujem, u mňa je slušnosť na prvom mieste. Danka, nenechaj sa znechucovať a pomysli na tých, ktorí k tebe chodíme radi, teší nás všetko čo píšeš, fotíš a vytváraš. Nech sa ti darí.

    OdpovedaťOdstrániť