nedeľa 26. januára 2020

Zima len na mojich výšivkách :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Začala som nový projekt. Po prvý raz vyšívam na vyšívaciu stuhu, myslím si, že na kanavu, ale nie som si tým istá :-)



Zas som sa pustila do šitia. Dnes sa pochválim jedným a nabudúce druhým dielkom:




 



takto som využila starú a nekvalitnú panamu


Podľa kalendára je zima. A aj keď žijem na chladnej Orave, ani tu to na zimu nevyzerá. Fotky sú toho dôkazom. Sme bez snehu, dni máme zaliate slniečkom, len noci máme mrazivé.

Mne sa zdá, že zima je akurát tak na mojich výšivkách:




Dnešný čaj som mala už predpoludním, popíjala som si ho pri lyžovaní, proste, žijem športom  a Petra bola super v super G:-)




Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!

7 komentárov:

  1. Hi Daniela, so happy to be reading here again. WHat a cutie your sheep is! As is all your beautiful stitching. Love to see. I am drinking pomegranate and blueberry tea these days.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka, vankúšik je krásny a tie zimné výšivky tiež. Pekný týždeň želám!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, tvoje výšivka začíná hezkým motivem a polštářky jsou kouzelné, vše jsi opět pěkně nafotila. Dívala jsem se čím jsi obalila květináč … a ona to je panava .. dobře jsi ji využila. Nazdobená okénka se mi moc líbí .. krásné útulno.
    Hezký nový týden ! Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Πολύ όμορφα όλα τα κεντήματα !!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danielko,krásná ruční práce.Jsi šikulka.Už delší dobu se přemlouvám,abych začala opět šít.Dříve jsem si šila veškeré oblečení(zlatá Burda).Dnes se nemůžu donutit ušít ze starších povlečení ani malé polštářky(tzn.mazlíky).
    U nás je dnes sněhový poprašek,ale je nad nulou :(
    Přeji krásný den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danka, ďakujem za navštevu môjho blogu, už som sa bála že toto naše niekoľkoročné blogovanie a priatelstvo aj keď len cez internet, skončilo. Ja som teraz celkom v pohode, len som nejaká lenivá aby som napísala príspevok a aj k tebe aspoň raz za týždeň nakuknem a som sklamaná že nič nové si nepridala ale viem podľa seba že keď nie je človek naladený na písanie tak radšej nepíše, načo sa siliť...verím, že sa všetko ukľudní v našich dušiach aj v spoločnosti ale aj na celom svete, budeme zdraví a blogy opäť ožijú. NECH SA TI DARÍ, VEĽA ZDRAVIA A SILY.

    OdpovedaťOdstrániť