piatok 16. februára 2018

Robím, čomu sa najradšej vyhýbam :-(

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Len pomaly pokračujem vo veľkonočnom vyšívaní:



Viem, nejde mi to tak, ako inokedy. Olympiáda robí svoje. Pozerám len záznamy, no času  mi to zhltne veľa. Navyše je aj cyklistika - okolo Andalúzie. Dnes som videla posledných 6 km etapy do Herrery :-)

K športu ešte aj podvečerný Sherlock Holmes, po ňom Duel a večer správy, dnes posledný diel Kataríny Veľkej a hneď potom prvý diel Vojna a mier. No povedzte, mám "roboty" nad hlavu, a to aj napriek tomu, že televízoru sa snažím čo najviac vyhýbať. 

Manželovi som na dnes pripravila tiež robotu. Kým som bola v škole, varil huspeninu. Je to robota na niekoľko hodín. Navyše, doľahla na neho nejaká pliaga, asi chrípka. Naordinovala som mu lieky a zaľahol. A to som sa včera chrípky obávala ja.

Ráno začalo husto snežiť a vydržalo to do obeda. Sneh bol mokrý a ťažký, na cestách kaša. Večer sa vyjasnilo a začalo mrznúť. Na Orave by vraj cez noc mohlo byť aj -15ºC. Tak uvidíme :-)

Dnešný deň je v našej rodine významný - narodeniny má náš jediný vnuk Max ❤️😍. Len nedávno sa narodil a už má 16 rokov! Dúfam, že v máji príde k nám a aspoň trocha si ho užijem :-)

Teraz som v Petrohrade, v zime roku 1805 a idem si to užiť :-)

Čaj o piatej:






Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela





3 komentáre:

  1. Danka, výšivka ti pekne pribúda ... Prajem Maxovi (už je to veľký chlap, žiadny Maxík) všetko dobré v živote, nech sa mu vyplnia všetky jeho sny a priania ... :)Ja tiež telku pozerám veľmi málo ... ale rada si pozriem niektoré seriály cez net, z archívu ... okrem tých na Markíze, tie nemajú úroveň ... Pekný víkend prajem... a manžela rýchlo vykuríruj ... pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani, pěkného ušáka jsi vyšila. Letos mne nějak olympiáda nebere. Mám tu vnoučata na jarních prázdninách a jezdíme za sněhem lyžovat. Tak času málo.
    Tvému vnukovi přeji hodně zdraví a úspěšný život mladého muže. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Danka, rysuje sa veľmi pekná veľkonočná výšivka...nevyčítaj si to, že už toľko nevyšívaš, to je u teba určite len prechodné obdobie, choroby nás nejako asi na celom Slovensku ničia, aj nás neobišli, teda našťastie mňa zatiaľ áno...klop,klop,klop...tiež nepatrím k televíznym maniakom, ale keď je niečo dobré pozriem si to rada. Ja však pri telke vždy niečo robím, teraz momentálne štrikujem dcére pulover, vlastne pulovrisko, veď má dcérea 180 cm...:))) Nech ťa choroby obchádzajú a veľa pozitívnej energie, pá

    OdpovedaťOdstrániť