nedeľa 10. decembra 2017

Na ďalšie okno :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku! Rosey sa čuduje, že s Mikulášom (Santa Claus) je aj čert. Veru je! V našej krajine Mikuláš chodí spolu s čertom. Čertovou úlohou je vystrašiť neposlušné deti, ale tých je tak málo, že sa čert nudí, tak sa aspoň predvádza  :-)

Pár krížikov pribudlo aj dnes:



Ráno bol síce mráz, ale slniečko ukázalo svoje lúče cez opar a nakoniec bol z toho krásny deň. Pred večerom sa všetko zmenilo. Razom sa rozfúkal silný vietor a fúka doteraz. K tomu slabé sneženie a to znamená, že zajtra budú cesty veľmi nebezpečné :-(

Takýto som mala ranný výhľad z okna:




Dnes som šila:








A tak som vyzdobila ďalšie okno:

psík a mačička tam tiež zostali, je to ich miesto :-)



Čaj som mala ešte pred piatou:







Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

4 komentáre:

  1. Dani, růžičková výšivka Ti pěkně pokračuje. Krásná je i betlémská výšivka.
    Posílám pozdrav na Slovensko. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka,
    krásnu ozdobu na okno si vytvorila, aj ružičky Ti pribúdajú...
    Aj u nás fučí, síce neviem odkedy, lebo sme sa vrátili až včera večer z Prahy, boli sme tam tri dni a každý podvečer nám snežilo, super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milé popoludnie, teta Danka - Jasenová vyzerá ako z Angelkinej rozprávkovej knižky.:) Je to krásny výhľad. Ja by som asi ani nemohla bývať v podobne krásnej oblasti, lebo by som stále cez okno pozerala namiesto do monitoru a nepracovala.:) A hoci je vonku sneh, ružičky (aj Betlehem)krásne rozkvitajú. :) Sestra pri Brne už aj psa do garáže nasťahovala, lebo sa tváril aj on už predvianočne, tak hádam aj v Podunajsku na Vianoce zasneží, hoci dnes to tu na zimu zatiaľ nevyzerá.pá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oh! So Santa does not give coal to naughty children there? I wonder if children here would behave better if the devil was a threat instead of coal haha.

    I think the kitty teapot is my favorite of your collection. :D

    OdpovedaťOdstrániť