Vždy, ako sa moje vyšívanie prehupne do druhej polovice, začínam vyšívať s väčším uvedomovaním si svojej práce. Vždy mi obrázok akoby prirástol k srdcu a nechcem sa s ním rozlúčiť. A pociťujem to aj teraz. Veď ešte niekoľko dní a som na konci:
Zapekané zemiaky s karfiolom robievam zriedka. Možno raz do roka, na jeseň, keď je karfiol v každom obchode a dá sa kúpiť za výhodnú cenu. Dávam do nich aj dobrú klobásku (najradšej gombaseckú). Pred dopečením pridám vajíčka rozšľahané v smotane.
dobrú chuť! |
Vďaka za návštevu a zastavte sa znova!
Daniela
Hi Daniela, your stitched pieces is stunning! I love it. Your cauliflower cheese looks yum, too!. By the way, did you know that you are a no reply commenter? That means that when you comment on my blog, I cannot send an email reply straight back to you. I do get all of your lovely comments, thank you.
OdpovedaťOdstrániťKaye, I was thinking about e-mail, I hope I've adjusted well:-)
Odstrániťif wrong, I will try again:-)
Mmm yummy! You know, I also love eating raw cauliflower.It tastes very well with deep souce!
OdpovedaťOdstrániťYes, you are so close to the end of this work : Have you chosen the pattern for the next stitching project?
The new model still is not, is a decision at the last minute:-)
OdstrániťThe stitched flower looks lovely !! Nice color.
OdpovedaťOdstrániťThank you with all my heart! It encourages me:-)
OdstrániťYou really are a fast stitcher!! What progress :)
OdpovedaťOdstrániťYour cauliflower dish looks so yummy!!!
Thank you, make cauliflower will give you a taste:-)
OdstrániťHello Daniela
OdpovedaťOdstrániťYour stitching looks more beautiful every day!
Great foody photos too. x
I am glad to do my sewing you like:-)
Odstrániť