nedeľa 7. júla 2024

Renovácia komínov

Vitajte u mňa! Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Mám nový začiatok, nič veľké, len maličkosť:



Už pár rokov viem, že komíny na našom dome potrebujú opravu. Nikdy som sa o takéto záležitosti nemusela starať a tak mi trvalo dlhšie, kým som sa k tomu odhodlala. Nájsť dobrých remeselníkov nie je moja parketa. Mala som trochu viac šťastia ako schopností. Neďaleko nás sa robilo náhodou to isté a tak som mala majstrov poruke :-)

Prácu mali rozdelenú na dva dni, i keď len po 4 hodiny. Ono to muselo totiž vyschnúť. Opravili tri komíny, dva na dome a jeden na prístavbe. 

Pre mňa to boli chlapci. Lozili po streche hore - dole bez istenia, a k tomu ich obuv ma zarazila. Povedali mi, že to je pre nich tá pravá. Nuž čo, nebola som za nich zodpovedná :-(










A máme to hotové:




Prečítala som knihu poviedok. Dobré, len ja sa začítam a už je koniec deja, to mi moc nevyhovuje. Na druhej strane je výhoda, že po každej poviedke sa môžem postaviť a dať sa na inú činnosti :-)




Dnes tu mám retro šálku s číslom 55 a v nej oolong:





Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času.  Nech sa vám darí a zostaňte zdraví na tele i na duši!

Daniela

1 komentár:

  1. Danka,
    som zvedavá, čo bude z výšivky.
    Super, že si natrafila na "majstrov", väčšinou sa za nich vydávajú kuchári a pod..
    U nás doma odvždy riešim odborníkov ja, Tento mesiac sme menili nový kotol, pokazený solár, reklamovali ročnú americkú chladničku (a už sme si kúpili aj novú, zase drahšiu), tiež nám ešte treba vymeniť komíniky na streche...na dome je vždy čo robiť a opravovať, nemá to konca :-)
    Užívaj si leto, pá

    OdpovedaťOdstrániť