piatok 23. marca 2018

Po dlhom čase :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Vyšívanie mi ide pomaly a k tomu sa zhoršujem vo fotení, zas to nemám zaostrené:



Cez deň bola teplota nad nulou a svietilo slniečko. Môj zdravotný stav je zlepšený, tak konečne som bola v prírode :-)















hneď po príchode domov sú snežienky uzavreté
a v teple sa za chvíľu otvorili

Po dvoch hodinách som domov prišla dobre vyfúkaná, zablatená, ale spokojná a oddýchnutá. A hneď aj k čaju, hlavne na zahriatie:




Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!

10 komentárov:

  1. To je dobre Danka, že už máš chuť na túlanie sa prírodou ... Ale z fotiek vidieť ako sa zima nechce a nechce vzdať svojho žezla ... Snežienky sú krásne ... u nás sa vôbec v prírode nevyskytujú ... len v záhradkách ... Príjemný zvyšok večera prajem ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné fotky z procházky, zima stále úřaduje, ale první poslové jara kvetou o sto šest. Tak snad se brzy dočkáme i teploučka.
    Přeju krásný víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Danielko, jsem ráda, že už je ti lépe a můžeš chodit na procházky. Podle fotek soudím, že je u vás hodně krásných míst na toulání se venku a jarní sluníčko k tomu doslova vybízí. Byla by škoda zůstávat doma a snad se už dočkáme i teploučka. Hezký víkend a zdravím ze Žatce. Romana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dani, máš pěkně nafocenou procházku jarní přírodou. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danielko,fajn, že se cítíš líp. Taky už se těším na procházky a na blížící se jaro. Dnes bylo příjemně, ale pořád dost chladno. Hezky si nafotila vaše okolí i sněženky - úžasné kytičky.
    Užij si neděli v pohodě, papa J.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super fotky z prechádzky. pozerám, že u vás ešte ľad kde tu, my sme včera sadili hrášok...malé Slovensko a aký rozdiel...papa a prajem krásnu nedeľu Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danielko, hlavně hodně zdravíčka ti přeji. Já občas fotím a také potom zjistím, že to nemám zaostřené, tak si z toho nic nedělej. Krásná procházka - pokochala jsem se krásnou krajinou ve které žiješ. Sněženky jsou jemné, krásná první jarní kytička. Přeji ti hezkou neděli. Iva

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hi Daniela, There is a good progress on your embroidery even if you feel it is slow. Good that your weather is turning warm.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. LINDAS FOTOS PERO QUE FRIO!!!
    ACA IGUAL MUY MAL TIEMPO HOY TENEMOS SOL PERO MUY FRIO.
    SALUDITOS

    OdpovedaťOdstrániť