Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!
S výšivkou som nepokročila. Začala som štrikovať:
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!
S výšivkou som nepokročila. Začala som štrikovať:
Dnešné voľno v škole som využila na návštevu lekára. Mala som ísť na odber krvi. Psychicky som sa na to pripravovala celý týždeň. Moja fóbia z lekárov je hrozná :-(
Cestou naspäť som sa zastavila v galantérii po žlto-hnedú bavlnku. Vlastne aj preto s vyšívaním stojím. Nuž, v našich obchodoch poznať, že výšivkou sa dnes zaoberá málo žien, pretože sa mi zdá, že už rok majú rovnaké farby. A o odtieňoch sa hovoriť ani nedá :-(
Toto som kúpila:
A takto rýchlo som napiekla na sviatky:
Na Zelený štvrtok tradične patrí zelený obed. Ale pretože som prišla domov neskoro, bol to moc neskorý obed:
špenát |
V noci na dnes a aj ráno poriadne pršalo. Potom sa mračná začali trhať a v podvečer dokonca vyšlo slniečko. Vybrala som sa teda hľadať zelnú farbu aj do prírody:
Nuž, zelenej stále niet. Musím si ešte počkať na pár teplých dní. Počkám :-)
V záhradke cez plot som odfotila bleduľu. Vo voľnej prírode u nás nerastie. Tento trs obdivujem každú jar:
Ešte pred prechádzkou som mala čaj:
zelený :-) |
v plechovici od mňamky :-) |
Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!
Nech sa vám darí!
Daniela!
Danka,
OdpovedaťOdstrániťkrásne fotky. U nás dnes s prestávkami prší celý deň.
Dnes sme mali obe rovnaký neskorý obed, a presne akoby sme sa dohodli, varené zemiaky, špenát (ja som dala aj medvedí cesnak) a volské oko. Mňamka.
Som zvedavá, čo štrikuješ.
A koláčiky si krásne a hlavné chutné napiekla :-) u mňa je z nich naj parížsky rožok a špic...
Pa, pekné sviatky jari
A ja by som si zas uchmatla medový rez ... :))) mám ho veľmi rada ...
OdpovedaťOdstrániťpekná prechádzka, u nás upršaný deň, ale pred večerom sa ukázalo slnko ... hneď bolo doma veselšie ... Obed bol dnes v mnohých domácnostiach rovnaký ... varené zemiaky, špenát a volské oko sme mali aj my ... paa
Super jsi napekla :), já nejraději pařížský rohlíček a špičku. I u nás byl k obědu špenát s bramborem a volským okem, tradiční jídlo na zelený čtvrtek :).
OdpovedaťOdstrániťPřeju hezké Velikonoce.
Danielko, už se té zelené brzy dočkáme, neboj. A na svátky jsi upekla samé dobrůtky, to je jedno co máš, hlavně, že si pochutnáte. My jsme doma mívali na Velký pátek bílou omáčku s knedlíkem. Tak jsem udělala koprovku s knedlíkem a vajíčkem natvrdo. Taky dobrý. Krásné Velikonoce přeji!
OdpovedaťOdstrániť