pondelok 12. augusta 2019

Evanjelický kostol v Olchingu

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Šila som minulý štvrtok:









dĺžka šnúrok sa dodatočne urobí podľa potreby :-)








Vrecúško bolo dnes odovzdané budúcemu prváčikovi Vincentovi na úbor na šport. Už mu len želám radosť zo školy počas celých dlhých rokov, ktoré má pred sebou!

V  Mníchove takmer celý deň prší, ale v Olchingu sme vystihli dve hodiny vhodné na prechádzku. Odfotila som malý evanjelický kostol:















Maxík mi dnes odfotil nápoj. Dávam otázku: O aký nápoj ide, uhádnete to?


 





 Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!



3 komentáre:

  1. Ja veru netuším, čo je to za nápoj, ale vyzerá dobre a určite aj dobre chutí :-)
    Pekné dni dovolenkové prajem♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka,
    vrecko je perfektné, máš naň aj návod? Niečo podobné by som urobila aj Kubkovi :-)
    Tipnem si nápoje : brusnicový alebo rakytnýkovi a ten druhý ananásový alebo tekvicový??? Ale vyzerajú lákavo... krásne si to tam užívate.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, Danka,
    je fajn, že jsi jela tak daleko a jsem ráda, že se s námi dělíš o fotky. V Mnichově jsem kdysi byla na zájezdě, pamatuji si hlavně ten velký známý kostel, před ním jsem i vyfocena. Ale zaujal mě tento evangelický, je malý, zvenku asi nenápadný a ta vnitřní výzdoba a vybavení napovídá, že "slovo Boží se dá poslouchat i ve skromnosti a není třeba bohatství a okázalosti, je myslím, i výchovné" - tak si říkám, že Hus by měl radost. Pohled na tyto fotky u mne tyto myšlenky vyvolává. ... Ten sáček s míčem je parádní, podařilo se ti vybrat vhodnou látku k té výšivce a ušito máš opět precizně. ... Nápoj si netroufnu hádat, určitě něco nealkoholického, ale ty láhve (flaše) si vezmi, u tebe doma se hodí, kdysi se u nás prodávaly v podobném balení limonády (sodovky) a dneska jsou vyhledávané :-))). ... Užívej si dovolenkových dní a načerpej hodně zážitků a dojmů, hlavně ve zdraví, přeje Jana

    OdpovedaťOdstrániť