sobota 6. apríla 2024

Keď treba jabĺčka zachrániť :-)

Vitajte u mňa! Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Jar dýcha aj z mojej novej malej výšivky:


Od Lenky som dostala jabĺčka z ich záhrady. Postáli mi doma pár dní v teple a už neboli také vábne, ako keď ich Lenka vybrala z pivnice. Premenila som ich na plnku do nepečenej torty:












A mám "lakotinku" na týždeň :-)

Prečítala som tretí diel "Sedem sestier" a nervózne čakám na email z knižnice, v ktorom bude oznam, že si mám prísť po diel štvrtý. V duchu prosím čitateľa, aby si švihol :-)



Dnes vám predstavujem retro šálku s poradovým číslom 45 a v nej zelený čaj, ktorého názov neviem. Zrejme sa mi popis čaju odlepil a stratil. Krásna je nádobka na čaj. Dostala som ju pred viacerými rokmi od môjho vnúčika Maxíka. Stále ju milujem :-)





Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času.  Nech sa vám darí a zostaňte zdraví na tele i na duši!

Daniela

4 komentáre:

  1. Ωραίο και αυτό το κέντημα της Άνοιξης
    Και τα μήλα υπέροχα, όπως και το δοχείο και η κούπα τσαγιού !!!!
    Χαιρετισμούς

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danielko, dovedu se vžít do situace, kdy čekám až čtenář vrátí další díl Sedmi sester. Nedávno jsem dočetla díl osmý 👍Dortík znám, je lahodný.🍀

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky , za připomenutí receptu na jablečný dortík. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka,
    verím, že sa čoskoro dostaneš k ďalšiemu dielu. Ja spom 7. a 8. diel prečítala za 3 dni... a dlho do noci, inak sa nedalo :-)
    Pekná výšivka. A jablkovú tortu nám kedysi mama robievala za vysvedčenie.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť