sobota 20. januára 2018

Levanduľa ešte raz :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Prešla som si pinterest, hľadala a hľadala, nakoniec niečo našla. Zas to bude niečo menšie, aj na farby chudobnejšie, ale snáď z toho vykúzlim niečo pekné :-)



Nevedela som, kde presypať levanduľu od Aďky. Primerane veľkú škatuľku nemám. Dnes som pohľadom zastala na cukorničke, ktorú mám vždy prázdnu, lebo cukor si do čaju vôbec nedávam. To je ono, levanduľa sa do nej zmestí a keď jej budem chcieť privoňať, stačí zdvyhnúť vrchnáčik a rozvonia mi celá kuchyňa :-)





A keďže mám toho dnes málo, pridám večeru:



konček chleba vo vajíčku
na ňom strúhaný syr a zapečený v mikrovnke




Aj do dnešného čaju som pridala trocha levandule:


zmes byliniek
a k nim levanduľa



Čaj bol príjemnej chuti a aj krásne voňal :-)


Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

4 komentáre:

  1. Danka,
    som zvedavá na novú levanduľu.
    Ja tú sušenú používam do srdiečok a ešte som si urobila biely a hnedý levanduľový cukor, krásne vonia a je veľmi chutný.
    Páá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danielka, ty vždy dokážeš vyčarovať rýchlu večeru v štýle "za 30 minút navarená aj zjedená". A pri tom chutne a zdravo. Ďalší dobrý tip pre zaneprázdnené ženy. Už viem čo navariť pre hladošov, keď je nestíhačka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, měla jsi výbornou večeři, tyhle fazolky přímo miluju. Hrneček na čaj se mi moc líbí.. nedávno jsem přemýšlela, kdo má v okolí slepičky, ale moc tich lidí není.
    Chumelí nám tady, máme dost sněhu, ale včera byla obleva a přes noc mráz, takže špatná chůze i jízda.
    Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pani Danka,ešte som nepísala komentar na Váš blog,hoci naň pravidelne klikám. Obdivujem Vaše šité vrecúška s výšivkou. Roky som toho navyšívala dosť a uvažujem,že by som hádam podľa vás i to šitie zvládla. Ja by som Vás chcela poprosiť,kde by som našla vzor na tú levandulovú kytičku na vankúšik a tú Vašu predchádzajúcu kytičku s levandulou. Prepáčte,že Vás takto otravujem,ale už som hladala na nete a nič.Budem vďačná za radu a máte prekrásne hrnčeky,obdivujem. Prajem pekný týždeň. Magda

    OdpovedaťOdstrániť