nedeľa 13. septembra 2020

Zlatíčko Sofia

Vitajte u mňa!

Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Školský rok máme rozbehnutý. Neviem, či našťastie a či nie, ale rozbehla som sa aj ja. Keby mi vlani niekto povedal, že to pre mňa nemusí byť to najlepšie, krútila by som hlavou. A teraz fakt neviem, či by nebolo pre mňa lepšie nepracovať. Určite by som sa sediac doma cítila bezpečnejšie. V škole máme žiakov aj z červeného okresu Tvrdošín. K tomu môj vek a obezita. Som ohrozená :-(

Corona vírus "máva" s nami a ja sa čudujem ľuďom, ktorí situáciu zľahčujú, ba nebezpečenstvo vylučujú a o celej corona kríze hovoria ako o umelo vytvorenej médiami. Ja sa vírusu bojím :-(

Ani štrikovanie mi nejde. Asi začnem zas vyšívať :-)



Na svoju školskú dráhu sa vydala naša najmladšia slečna v rodine, trojročná Sofia, Lenkina vnučka. Je to rozkošné a mimoriadne dobré dievčatko. Prajem jej, nech sa jej vo všetkých školách života páči a darí!

Na narodeniny som jej dala 10€ a mama povedala, že budú za ne papučky do škôlky. Aby ich mala kde odložiť, ušila som jej na ne vrecúško:










Naše zlatíčko:


A ešte čaj. Ani ten už nemám pravidelne každý deň. Deti ma trocha zlákali na kávu, ale o tom bude ďalší príspevok.

Assam čierny


Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí a zostaňte zdraví!

Daniela!

9 komentárov:

  1. Pretty little girl who is obviously very happy with her gorgeous bag. How well it has turned out with the cute owl stitchery.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Beautiful girl and gorgeous bag! I am teacher and I turned to school next wednesday. I am very afraid because I'm feel insecure... :( Good luck to you dear Daniela. I hope everything goes well with you and me!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danka,
    krásne vrecko si ušila a vyšila :-)
    Sofia sa určite potešila...
    Chápem Ťa, aj my sa bojíme "korony" a nie je to sranda, ako sa prezentuje a že sa nič nedeje, keď druhá vlna je oveľa horšia ako prvá, ibaže teraz nie sú takmer žiadne opatrenia.
    Opatruj sa, pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný pytlíček i jeho majitelka. Ať se jí ve škole líbí a daří!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne vrecúško, to sa budú papučky mať :-)
    Prajem nádherný týždeň. Pápa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten sáček je tak nádherný.Hned bych ho vyrobila taky.Ale když si představím obličej manželky mého vnuka,tak raději ne.Všechno si koupí(i když podstatně horší).Malý Kubík nastoupil do školky v pondělí,v pátek už musel zůstat doma (chytil rýmu)
    Danielko,ať se ti líbí ve škole.Drž se a zůstaň zdravá.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pytlíček je moc pěkný i jeho majitelka je krásná holčička.
    Dani, opatruj se. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Πολύ όμορφη και η τσάντα και το κοριτσάκι !!!
    Υγεία να έχετε, γιατί παντού υπάρχει το πρόβλημα του ιού...
    Καλή εβδομάδα !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Danielko, takové krásné vrecúško si vyrobila ... přesně pro malou princezničku.. je moc milá. Pořídila jsi pěkné fotky. Holčičce přeji, ať je ve školce spokojená a tobě pohodu a pevné zdraví!! Šálek na čaj je kouzelný .. stará dobrá klasika.
    Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť