streda 10. februára 2021

Keď nie na Vianoce, aspoň teraz :-)

Vitajte u mňa! Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku! Ďakujem za upozornenie, že naša televízia dáva serial Geniálna priateľka, nevedela som o tom a aj keď som ho už kedysi dávnejšie videla, mrzelo by ma, že ho teraz, po prečítaní knihy, neuvidím. Neviem, ako vy, ale ja mám radšej, keď si najskôr prečítam knihu a až potom pozriem jej filmové spracovanie. A tak sa teším na piatok :-)

Mimochodom, tie ďalšie tri knihy od Eleny Ferrante sú pokračovaním Geniálnej priateľky, kde sa rozvíjajú zaujímavé životy dvoch priateliek. Perfektné čítanie!

Hviezdičky mám hotové. Odložím ich, lebo aj keď to von vyzerá na krásne zasnežené Vianoce, nechce sa mi do ich spracovania :-(


Počasie akoby vedelo, že ja nie a nie dovyšívať vianočné hviezdičky a tak to pravé vianočné sa dostavilo práve teraz:


















ešte ani vianočný stromček nezlikvidovali a tak prispieva k atmosfére :-)


V predpovedi počasia nás viackrát upozorňovali, že sneženie, fujavica a mráz ešte zosilnia a zajtra nech si užívame home office a dištančné vzdelávania, nech radšej ani nevychádzame von. A ja sa práve na to teším, neposlúchnem :-)

Aj čaj som mala v zimnej šálke:






Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času! Nech sa vám darí a zostaňte zdraví!

Daniela!

 

6 komentárov:

  1. Pekné zábery so sniežikom :-)
    Aj ja mám radšej, keď si najprv prečítam knihu a potom vidím film. Ďakujem za tipy na čítanie.
    V piatok vždy dávajú na Dvojke a aj Česká dvojka dobré filmy. Tak si vždy pozerám program, že na čo sa mám tešiť. Teraz si z Českej dvojky nahrávam Bílou královnu, lebo súbežne ide Geniálna priateľka a Bílá královna. Oba seriály sa mi páčia.
    Pekné dni a opatruj sa v tej fujavici. Urob aj nejaké fujavicové zábery, nech sa pokocháme. Pá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani, máš krásné foto z procházky. Ty večerní snímky se mi moc líbí. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danka,
    pekne si nát to nafotila. Vďaka za tipy na čitanie 😉
    Aj u nás je sneh, ale ešte viac ľadu a je to teda u nal extrémne šmykľavé...
    Výšivka je pekná zimná. A šálka je krásna.
    Páá 🌷🌷🌷

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milý večer prajem, fotky sú krásne, mne sa obzvlášť páčia tie večerné. A koníky tiež. :) Dieťa vo mne sa nezaprie. :) No a hviezdičková výšivka dopĺňa celú atmosféru. Je fakt krásna! Netuším, aké využitie ste jej našli, no hneď som si ju predstavila ako takú pyšnú rozprávkovú štólu ležiacu na stole, ktorá okamžite vykúzli teplo domova, keď vonku schladzujú ľuďom nosy, teda rúška, tie ozajstné snehové vločky. :) Opatrujte sa! :)

    OdpovedaťOdstrániť