piatok 9. júna 2017

Necestou v lese

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Postúpila som vo vianočnej výšivke:


Kým som intenzívne nevyšívala a neblogovala, chodievala som na dlhé prechádzky do lesa. O mesiac to budú už štyri roky, čo som ich vymenila za ihly, bavlnky a krásne obrázky vytvorené z nich. Včera som to v pláne nemala, ale akosi som sa "zatúlala" trocha ďalej. Keď som už bola pod lesom a  slniečko ešte svietilo, prečo nenazrieť doň?





Ale, ale, čakala som starú peknú lesnú cestičku, našla som len hlboké koľaje od ťažkých traktorov, ktoré roky zvážajú z lesa pod Chočom drevo:




A tak som išla popod les ešte ďalej. Mala by tam byť ďalšia, i keď horšia cestička do lesa. Našla som ju zarastenú, neschodnú :-(((




 Všetko mi to vynahradila hra slnečných lúčov:









Domov som sa vracala po vyše dvoch hodinách šľapania už pri západe slnka. Tento pohľad som mala za sebou a ten predo mnou vám ukážem zajtra:


Dnes som si urobila biely čaj:







Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

5 komentárov:

  1. Krásna príroda ... Nech sa Ti darí a krásne sny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani, na Tvých fotkách sluníčko krásně čaruje.M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhera, nádhera ... v lese je hezky vždycky .. Danielko, překrásné fotky máš !
    Užij si víkend. Papa J.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná procházka, ale naštěstí máš ochránce, já bych se sama trochu bála...I já často narazím na cesty, které pamatuju frekventované, jako děti jsme chodili všichni s rodiči na procházku, teď se to jaksi "nenosí". Jen my starší..... hezký den a celý víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danka,
    peknú prechádzku si mala a tá príroda je na "nezaplatenie". My sme boli v lesíku včera, a pozreli sme si aj Biely kameň s Alexíkom :-)
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť