nedeľa 11. januára 2015

Štetec v ruke

Prekvapenie: Iris už obrázok vyšila! Kto sa chce pozrieť na výsledok, kliknite TU.
Ja mám zatiaľ iba jar :-(



Ani v nedeľu môj manžel nezaháľal. Po posunutí bojlera sa ukázala stena, ktorá na nás pozerala škaredým "okom". Celá stena je plná rôznych rúr a ventilov. Je to technická časť vodovodného systému, odpadu a ústredného kúrenia. Náš dom je stará stavba, ktorú sme my v roku 1979, 1995 a potom ešte 2002 po častiach rekonštruovali. Takže to nevyzerá tak, ako v nových domoch. Technická časť je súčasťou kúpeľne. Oddelenú ju máme len vertikálnymi bielymi žalúziami. 

Je rok 2015 a my robíme opäť zmenu. Bude to na úkor kúpeľne. Nebola by som verila, že sa po dvadsiatich rokoch vrátime opäť ku kúreniu uhlím! Ideme o krok späť! Hold, peniaze nám na komfort elektrického kúrenia už nestačia!


Nové kúrenie budeme mať  funkčné až v utorok. Musíme sa riadiť časom majstra. Ten môže prísť až vtedy. Nemáme ešte doriešené žalúzie. Nebude môcť byť po celej dĺžke steny. To necháme na potom, snáď niečo vymyslíme :-)

Ďakujem vám za váš čas a nájdite si ho aj zajtra!
Daniela


13 komentárov:

  1. Lovely stitching and good luck with the bathroom!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lovely stitching... and oooh good luck with your bathroom :)
    Smiles :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you Jacquie, it takes a long time, but once it ends:-)))

      Odstrániť
  3. Your sampler is looking lovely. I also liked the photos of you as a child in your previous post. In England we called those outfits "sailor suits" and they were very popular. My mother also used to wear large bows in her hair but never as big as some of the other girls. There was a lot of jealousy about hair bows and how many you had in your hair!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you!
      Fashion was cheerful butterfly in her hair, just fly away:-)))
      It also had all the little girls:-)

      Odstrániť
  4. You made some great progress on your sampler. And your bath is looking great too. You have chosen a nice blue for the tiles.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The tiles were made already in 2002, still I like:-)
      Also new is a large furnace coal:-))

      Odstrániť
  5. I think old houses are the best houses! Your bathroom is a magnificent blue too.

    Good luck figuring out how to do the blinds. Maybe a cut-out section for the furnace? Paint embroidery on all the blinds. :D

    OdpovedaťOdstrániť