sobota 10. apríla 2021

Koniec gaučingu, ide sa trénovať :-)

Vitajte u mňa! Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Celú zimu som sa venovala jedinému športu a to tzv. gaučingu. Dnes sa to ukázalo v plnej paráde. Bola som na trojhodinovej vychádzke v kopcoch a poviem vám, fuňala som ako stará lokomotíva :-)

Nuž, a v neposlednom rade sa ku gaučinku pridružuje postava tetky Obezitky a potom sa už nemôžem čudovať, že mi kopce dávajú zabrať :-)

Ale všetko je to o tréningu. Tak idem trénovať. Získam nielen kondíciu. Prečistím hlavu, naberiem energiu, zaženiem depresiu, pookrejem na duši ... Príroda je čarodejka:

cesta zničená a okolo kopy hnoja :-)




kde slniečko nenazrelo, tam sa sneh drží






obrie mravenisko s krajcami chleba

ktože ich to takto kŕmi?


tak pre toto je v lese cesta zničená :-(


Bolo krásne, slnečno, ale vietor studený. Ľutovala som, že som si nezobrala čiapku. Doma som si hneď urobila teplý čaj:

čistý jazmínový kvet, už sa mi míňa


Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času! Nech sa vám darí a zostaňte zdraví!

Daniela




8 komentárov:

  1. Dobrú vychádzku si mala a krásne zábery si urobila. Prajem Ti nádhernú nedeľu a príjemný týždeň♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani, myslím, že během nouzového stavu ztratila kondici většina lidí, i děti, když nechodí do školy. Pobyt a chůze v tak pěkné přírodě jen prospěje, je dobře, že máš ty možnosti. Přeji pěknou neděli a také - zůstaň zdravá! ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Danielko, jak píšeš příroda je čarodějka. Je fajn, že můžeš zase vyrážet na procházky... fotky jsou jako vždy nádherné. U nás je cesta zničená a opět od toho, že staví domky, kde bych je tedy nečekala. Výběr na vycházky se pěkně zužuje. U nás byl po dlouhé době hezký den a i teplý. Už nám kvetou jedny skalničky, takové velké množství drobných bílých kvítků ... no, vyšla jsem z baráku a slyším hukot .. byly to včelky a co jich tam bylo! Měj se krásně a užívej jarních dnů a stálé zdraví přeji. Páááá Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka,
    gratulujem Ti k Tvojmu predsavzatiu, opäť nás budeš zásobiť krásnymi fotkami z Oravy :-)
    Náš rituál s Kubkom je ísť každý deň na minimálne hodinovú prechádzku a počas celoročného lockdownu sme to aj dodržali... a vždy niečo nové objavíme.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Τι ωραίες φωτογραφίες !!!!!
    Πρέπει να αρχίσουμε να περπατάμε πάλι
    Πολλά χαιρετίσματα !!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Budu muset taky začít.Potřebuji uvolnit myšlenky-procházka by tomu pomohla. Jsi statečná,že jsi hned napoprvé zvládla takovou dlouhou trasu.
    Přeji krásnou neděli ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jo, jak se jednou přestane, tak se člověk těžko vrací do kondice. Alespoň krátké procházky jsou třeba.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pozdravujem do Jasenovej. :) Teraz to tam je určite ešte viac rozkvitnutejšie. Ja som uz dobehala pod magnóliami (tie milujem), teraz nám tu v Podunajsku "snežia" lupienky čerešní. Je to krásne. :) Určite sa teším na Vaše ďaľšie fotky z prechádzok. Inak, mravenisko tam máte parádne! Také som už dávno nevidela. My sa teraz všade trepeme aj s naším malým psíkom, tak aj kdejaký hmyz si viac všímam, ktorý náš Ozzy vždy naháňa a my jeho, keďže taký nadšený zabudne počúvať, keď ho voláme. :)

    OdpovedaťOdstrániť