streda 6. septembra 2017

Podlaha

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Začala som s novou výšivkou. Podľa fotky rubovej strany už viete, že to bude zas vianočný motív. Chcem mať urobenú septembrovú úlohu v septembri :-)

vyšívaciu tkaninu mám od Nurdan, šetrím si ju na najkrajšie výšivky

Keď som prišla zo školy, manžel ma už čakal. Išli sme do Ružomberka. Na internete niekoľko dní študujeme vinylové podlahy. Videli sme rôzne druhy s rôznymi spôsobmi pokladania, veľa videí, ale vidieť to na vlastné oči je pre nás stále to najdôležitejšie :-)

V obchode sme dostali odpovede na všetky prichystané otázky. Bola som milo prekvapená ochotou predavačov. Nuž, a najdôležitejšie je, že sme si vybrali. Niekedy koncom mesiaca, keď budú hotové steny, príde zamestnanec obchodu zmerať miestnosti, vypočítať spotrebu podlahy a potom aj podlahu položiť. 





vzorka podlahy, ktorú sme vybrali, manželovi najviac pripomína drevo :-)

Čaj som mala neskôr. Najskôr som si vyberala výšivku, potom pripravila bavlnky a začala vyšívať. Zrazu pozriem na hodiny a bola som prekvapená, ako mi čas rýchlo letí:





Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

6 komentárov:

  1. Danielka Mikulášik sa rysuje. Podlahu ste vybrali peknú, vyzerá ako naozajstné drevo. Krásny deň prajem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, koukám výběr byl super a budete to mít krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The new embroidery looks pretty! Do share the pics of your new flooring when done.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielko, podlahu budete mít krásnou.. také se mi líbí ... hlavně, že jste se v pohodě na všem domluvili .. s podlahou už to bude zase veselejší
    Přeji ti hezký pátek. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danielka, tu podlahu ste vybrali perfektnu...tiez by som si vybrala nieco podobne :) My sme kvoli kureniu davali dlazbu, a kedze som nechcela blede spary, nech nie som ich otrokom, tak sme sli do tmavej...ale pri plavacke by som isla do niecoho takehoto aj ja :) Super vyber...tesim sa, ked to bude hotove a vlozis nejake fotecky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dnes je už veľký výber podláh a ozaj si môže každý prísť na svoje...u mňa tiež jednoznačne vo všetko musí prevládať drevo...krásnu ste si vybrali...teším sa keď ukážeš hotovú miestnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť