pondelok 17. februára 2014

Jarné počasie

Dnes som sa na prechádzku prírodou vybrala skôr, nech si užijem slniečka. Bolo úžasne! Teplo, dokonca aj mne! A to je už čo povedať, lebo mne je teplo málokedy. Musela som si dokonca z hlavy zhodiť  čiapku!

Urobila som si ten istý okruh ako minule. Škoda, že som nemala so sebou foťák, pretože dnešné pohľady vyzerali úplne inakšie. Obloha modrá, len kde tu vo výške malý biely mrak, Choč a Rozsutec biele, na Kubínskej holi lyžovačka.........

Pri návrate som si odtrhla konáriky zakvitnutej liesky a tak som si trochu jarnej atmosféry doniesla aj domov. Viem, je to moc skoro, ale čo, keď sa príroda zbláznila!




Krčah mám opäť vďaka recyklácii (hahaha)! Kúpila som si ho totiž na blšom trhu v Mníchove, kde žije môj najstarší syn Miško. Sobotnú návštevu blšáka si s nevestou Ali nikdy neodpustíme. Vždy si odtiaľ niečo pekné odnesieme len za pár eur. 
Vrecúško s levanduľou mám od Miška. Kúpil mi ho (okrem iného) ako pamiatku na spoločný výlet v alpskej dedine Oberammergau.

Na kľučke vidno aj levanduľu. Dopestovala som si ju sama. Vďačiť za to môžem môjmu vnúčikovi Maxíkovi, ktorý ma inšpiroval a pomohol mi ju vysadiť. On ju pestuje viac rokov, má ju už rozrastenú. Mne zakvitla vlani prvýkrát. Musím sa ešte potrápiť so sušením. Akosi mi moc stmavla. Nenájde sa niekto s dobrou radou?

Všetkým čitateľom môjho blogu ďakujem za návštevu a teším sa na návraty!
Daniela

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára