štvrtok 30. augusta 2018

Ešte Eiffelovka :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcich príspevkoch!

Pokračujem pomaly, ale zajtra, posledný deň v mesiaci, určite dokončím :-)



Vyzerá to tak, že som zbláznená do Paríža, ale nie je to pravda. Jasné, že dominanty Paríža sú nádherné, ale pre mňa je dôležité, že na predlohách na krížikové vyšívanie sú ľahko spoznateľné. Preto sa aj tak často na nich nachádzajú :-)

Od sklenára som si doniesla ďalšie dve Eiffelové veže. Vyšívala som ich nedávno s tým, že ich niekedy (nevedno kedy) umiestnim neďaleko 4 ročných období :-)






A aby toho nebolo málo, aj dnes v obchode som natrafila na jednu Eiffelovku :-)


sú to vatové tyčinky, viem, mala by som sa začať správať ekologicky a nekupovať ich, nuž ale, keď ...

A čo nás čaká zajtra? Trocha francúzskej módy, tak sa nezabudnite prísť pozrieť :-)

Dnes som toho po dlhom čase zvládla viac. Najskôr som bola v škole. Vyzerá to tam dobre, teda dobre pre mňa, lebo sa to tak javí, že budem učiť len 10-11 hodín týždenne, takže žiadna únava a prepracovanosť, ale na druhej strane ešte stále kontakt s mládežou :-)

Potom som išla k lekárovi. Pripravovala som sa na to, ako vždy,  celý týždeň. A lekár má dovolenku! Stalo sa mi to už tri razy za sebou. Povedala som sestričke, že mám pocit, že nielen ja sa bojím lekára, ale aj lekár mňa :-) Sestrička mi aspoň vystavila recepty na lieky, ktoré mi predpísala endokrinologička. Som zvedavá, či sa budem po nich cítiť lepšie. 

Spokojná som potom absolvovala veľký nákup bez manžela. Zvykla som si na to, že sa o všetko postará on a ja len kladiem do vozíka. A aj tá káva s ním (on koláčiky) po nákupe je celkom fajn :-)

Takže, dnes unavená, ale spokojná, som mala svoj čajový "dejchánek" skôr. A aby som toho nemala málo, dala som si aj kávu:



šalvia


správne by bolo: Time for TEA :-)

Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!

3 komentáre:

  1. Paríž sa chystám navštíviť už dávno, zatiaľ to nevyšlo a tak sa aspoň pokochám tvojimi výšivkami inšpirovanými týmto mestom. Sú krásne, možno ešte aj krajšie ako Paríž v skutočnosti :-). Danielka, do nového školského roka Ti prajem veľa síl a energie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka,
    obrázky sú krásne a tie farebné rámiky im seknú.
    Teda dnes si toho stihla veľa, aj manžel bol u zubárky sa odhlásiť a tiež nepracuje :-)
    My sme stihli grilovačku, opory na figovník, ťahanie kábla na strechu a večer ideme na nákup...
    Pekný víkend, pá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Французский стиль, элегантность и вкус! Прекрасные работы!!! Каждая картина красиво оформлена в яркую и гармоничную раму. Отличные работы!

    OdpovedaťOdstrániť