streda 27. februára 2019

Jar už dupká pred dverami :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Tretia čelenka hotová:



Vyšívanie stojí :-(

Moja voľná streda sa vydarila. Počasie sa umúdrilo, vietor oddychuje, slniečko svieti, sneh sa topí, jar sa blíži :-)

v našom dvore ešte kopy snehu strašia :-)









Pohľad na Choč:


Prví poslovia jari v záhradkách otočených k slniečku:


 




Dnes som mala čaj zavčasu:


zelená japonská sencha



Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela!

5 komentárov:

  1. U nás už po snehu nie je ani stopa ... a tiež sa vytešujem z krásneho počasia ... Dani, u vás je taaaaak krásne ... čelenka je veľmi pekná, určite poteší novú majiteľku. Ten čaj a servírovanie vyzerá veľmi exkluzívne ... Dani, prajem pekné dni ... L.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čelenka je super! I u nás se jaro hlásí o slovo, ale je ještě brzo, kytičky kvetou a včera bylo teplo na tričko. A to je teprve únor. Pa Romana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dani, čelenka se opět povedla. Pěkné foto loučení se zimou a vítání jara. U nás ráno mrazík, přes den slunečno a teplo. Marie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pozdravujem do Jasenovej. :)Čelenka je peknučká, určite poteší nejakú nežnú hlávku. A tie kvietky - hotové jarné pohladenie.:) Ja som so synom práve prišla z SND, boli sme na Rivers of Babylon (o mafiánskych praktikách v biznise a politike v 90.-tych rokoch). Syn skonštatoval, že mu v hre chýbali emócie, ale to bol asi zámer. Ovaliť chladom a citovou vyprahnutosťou z dezilúzie. Teraz už pijem namiesto čajíku vínko a teším sa z týchto jarných kvietkov. Ja som videla ozajstné tohtoročné snežienky až včera.:) Milý piatok a víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Danka, čelenka je parádní a barva je velmi líbivá a praktická. Pozorně jsem si prohlédla fotky krajiny a je vidět, kolik ještě u vás je sněhu (v době focení samozřejmě), u nás už "to" dávno roztálo a to mě vždy těší nejvíc. Pod heslem "ve městě jsou se sněhem jenom problémy" už čekám na jaro. Těším se na další fotky, jak si příroda poradí. Měj pěkný víkend, Jana :-))

    OdpovedaťOdstrániť